*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


CDC zegt dat 94% van de COVID-19-sterfgevallen andere oorzaken had

CDC zegt dat 94% van de COVID-19-sterfgevallen andere oorzaken had

Op 22 augustus maakte de National Football League (NFL) bekend dat COVID-19-tests 77 positieve resultaten van 11 teams aangaven. Hoewel dit groot nieuws was in de reguliere media, waren er aanwijzingen dat de tests mogelijk enkele valse positieven hebben opgeleverd.

De competitie vroeg het New Jersey lab BioReference om de resultaten te onderzoeken. Ze werden opnieuw onderzocht en alle testresultaten waren negatief. Met andere woorden, alle 77 waren fout-positieven.

Jon R. Cohen, M.D., de uitvoerend voorzitter van BioReference Laboratories, testpartner van de NFL, bracht een verklaring uit waarin hij uitlegde dat deze fout-positieven te wijten waren aan een geïsoleerde besmetting in het laboratorium in New Jersey.

“Op 22 augustus rapporteerde BioReference Laboratories een verhoogd aantal positieve COVID-19 PCR-testresultaten voor NFL-spelers en personeel bij meerdere clubs. De NFL nam onmiddellijk de nodige maatregelen om de veiligheid van de spelers en het personeel te waarborgen. Ons onderzoek gaf aan dat dit hoogstwaarschijnlijk vals-positieve resultaten waren, veroorzaakt door een geïsoleerde besmetting tijdens de testvoorbereiding in het laboratorium in New Jersey. Reagentia, analysatoren en personeel werden allemaal uitgesloten als mogelijke oorzaken en daaropvolgende testen hebben aangetoond dat het probleem is opgelost. Alle getroffen personen zijn negatief bevestigd en geïnformeerd. ”

Jon R. Cohen

De Minnesota Vikings meldden twaalf positieve punten, de New York Jets tien en de Chicago Bears negen.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen
Next Arts waarschuwt dat het COVID-19-vaccin uw DNA kan veranderen

You might also like

Algemeen

Biden Cancer Initiative betaalde de top royaal en gaf weinig uit aan kanker

Het Biden Cancer Initiative, een liefdadigheidsinstelling voor kankeronderzoek die is opgezet door de presidentiële hoopvolle Joe Biden, komt onder vuur te liggen voor de manier waarop het zijn geld heeft

Algemeen

Dit is wat de vorm en grootte van je nagels over jou zegt!

Eeuwenlang waren er verschillende manieren waarop je de persoonlijkheid van iemand kan bepalen met slechts één oogopslag. Deze theorieën en overtuigingen hadden meestal betrekking op lichaamsdelen met een bepaalde eigenschap

Algemeen

40 dingen die je met baking soda kunt doen

Dat je heerlijke koekjes kunt bakken met baking soda, dat wist ik … maar dat het zo multifunctioneel in gebruik is wist ik zeker niet. Baking soda (natriumbicarbonaat) is een