*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


CDC zegt dat 94% van de COVID-19-sterfgevallen andere oorzaken had

CDC zegt dat 94% van de COVID-19-sterfgevallen andere oorzaken had

Op 22 augustus maakte de National Football League (NFL) bekend dat COVID-19-tests 77 positieve resultaten van 11 teams aangaven. Hoewel dit groot nieuws was in de reguliere media, waren er aanwijzingen dat de tests mogelijk enkele valse positieven hebben opgeleverd.

De competitie vroeg het New Jersey lab BioReference om de resultaten te onderzoeken. Ze werden opnieuw onderzocht en alle testresultaten waren negatief. Met andere woorden, alle 77 waren fout-positieven.

Jon R. Cohen, M.D., de uitvoerend voorzitter van BioReference Laboratories, testpartner van de NFL, bracht een verklaring uit waarin hij uitlegde dat deze fout-positieven te wijten waren aan een geïsoleerde besmetting in het laboratorium in New Jersey.

“Op 22 augustus rapporteerde BioReference Laboratories een verhoogd aantal positieve COVID-19 PCR-testresultaten voor NFL-spelers en personeel bij meerdere clubs. De NFL nam onmiddellijk de nodige maatregelen om de veiligheid van de spelers en het personeel te waarborgen. Ons onderzoek gaf aan dat dit hoogstwaarschijnlijk vals-positieve resultaten waren, veroorzaakt door een geïsoleerde besmetting tijdens de testvoorbereiding in het laboratorium in New Jersey. Reagentia, analysatoren en personeel werden allemaal uitgesloten als mogelijke oorzaken en daaropvolgende testen hebben aangetoond dat het probleem is opgelost. Alle getroffen personen zijn negatief bevestigd en geïnformeerd. ”

Jon R. Cohen

De Minnesota Vikings meldden twaalf positieve punten, de New York Jets tien en de Chicago Bears negen.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous De gezondheid van het hart natuurlijk verbeteren met Dr. Jack Wolfson

About author

You might also like