*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Curcumine kan depressie positief beïnvloeden

Curcumine kan depressie positief beïnvloeden

Curcumine lijkt een veelbelovende rol te spelen in de bestrijding van depressie. In een wetenschappelijke studie werden 60 patiënten onderverdeeld in drie groepen. De eerste groep kreeg het antidepressivum Prozac, de tweede groep kreeg 1 gram curcumine en de derde groep kreeg beiden.

Na 6 weken werd duidelijk dat de curcumine voor dezelfde vooruitgangen had gezorgd als Prozac, maar de groep die Prozac in combinatie met curcumine had gekregen was er veruit het beste aan toe.

Het is dus mogelijk, dat curcumine net zo krachtig werkt als een antidepressivum.

Hiernaast staat het voorkomen van depressie in verband met een verlaagd Breingerelateerde Neurotrofe Factor- gehalte (BDNF) en het krimpen van de hippocampus, het breincentrum voor leren en ons geheugen. Curcumine geeft je BDNP-gehalte een boost, net als de neurotransmitters serotonine en dopamine.

Ook hiervoor is maximale opname van curcumine door het lichaam een absolute must, en dus adviseren wij ook hiervoor curcumine water te gebruiken.

Conclusie: Curcumine is mogelijk net zo krachtig als medicinale antidepressiva en geeft je Breingerelateerde Neurotrofe Factor (BDNF)- gehalte een boost, wat voor verlichting van de symptomen kan leiden.

Previous Curcumine supplementen helpen bij artritis
Next Curcumine kan het verouderen tegengaan

You might also like

Natuurlijk genezen

Leg een paar schijfjes citroen in je slaapkamer. Dit is de reden

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Citroenen worden gerekend tot een van de meest gezonde vruchten en daar bestaan goede redenen voor. Naast het

Natuurlijk genezen

Mariadistel, het vergeten superfood voor je lever

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ons lichaam is op unieke wijze uitgerust om de letterlijk duizenden verschillende gifstoffen te lijf te gaan die

Natuurlijk genezen

Dit zijn 5 gezondere redenen waarom je meer avocado’s zou moeten eten. Wist ik dit maar eerder!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Hoe gezond is avocado precies? De avocado is een uniek fruitsoort. De meeste fruitsoorten bestaan vooral uit koolhydraten,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply