*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Curcumine maakt ons toegankelijker voor antioxidanten

Curcumine maakt ons toegankelijker voor antioxidanten

Oxidatie en de schade die dit met zich meebrengt, ligt ten grondslag van het verouderingsproces en vele moderne aandoeningen. Dit heeft onder andere te maken met ‘vrije radicalen’, enorm reactieve moleculen die ongepaarde elektronen bevatten. Deze moleculen reageren met belangrijke structuren zoals vetzuren, eiwitten en zelfs DNA.

De reden waarom antioxidanten zo belangrijk voor ons zijn, is omdat ze deze schadelijke oxidatie tegengaan.

Door zijn scheikundige structuur kan curcumine de vrije radicalen neutraliseren, en zo als antioxidant ons lichaam beschermen. Hiernaast geeft het onze lichaamseigen antioxidant-mechanismen ook nog eens een boost!

Dit is tevens de reden dat curcumine water het imuunsysteem versterkt en ons lichaam meer energie krijgt van het consumeren van curcumine water.

Voor wat betreft de energie boost spreekt ondergetekende hier uit ervaring. Ik gebruik dagelijks curcumine water en kan u melden dat het voor mij in de ochtend koffie kan vervangen!

Conclusie: Curcumine heeft een krachtige antioxidante werking. Het neutraliseert vrije radicalen en stimuleert onze lichaamseigen antioxiderende mechanismen.

Previous Curcumine is een natuurlijke ontstekingsremmer
Next Curcumine boost je brein

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit citroen met knoflookmengsel is zeer krachtig om u te helpen bij het opruimen van eventuele hartblokkades

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wanneer er veel cholesterol is, betekent dit in feite dat het LDL-cholesterol zich heeft opgebouwd in de belangrijkste

Natuurlijk genezen

De eenvoudigste 5 Doe Het Zelf behandelingen voor hoest en verkoudheid

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Zoals de wintermaanden arriveren, komt verkoudheid en griep mee. Sommige linken dit aan warmere winter kleding, het gezellig

Natuurlijk genezen

Dat granaatappel zo gezond was wist ik niet. Gelukkig nu wel. GEWELDIG!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Granaatappels – de rode vrucht die veel sappen en beauty producten  heeft geïnspireerd. Ze zijn leuk om te

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply