*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Curcumine kan mogelijk Alzheimer verminderen of voorkomen

Curcumine kan mogelijk Alzheimer verminderen of voorkomen

De ziekte van Alzheimer, of kortweg Alzheimer, is één van de meest voorkomende neurodegeneratieve aandoeningen ter wereld en de grootste oorzaak van dementie. Helaas heeft de moderne wetenschap ons nog geen succesvolle behandeling gebracht. Daarom is het voorkomen van deze ziekte enorm van belang!

Curcumine is in staat de bloed-brein barrière oversteken, wat goed nieuws is voor het behandelen van breinaandoeningen via de bloedbaan. De schade die aangericht wordt door ontstekingen en oxidatie spelen een grote rol in het ontstaan van Alzheimer. Maar zoals we eerder al besproken hebben, heeft curcumine een ontstekingsremmende en antioxiderende werking.

Wat ook we ook zien bij Alzheimer, is de opbouw van onoplosbare, in elkaar gestrengelde draden eiwit: amyloïde plakken genaamd. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat curcumine kan helpen deze plakken te verwijderen.

Echter, het werkelijke effect van curcumine op het menselijk lichaam in relatie tot Alzheimer moet nog nader onderzocht worden.

Opmerking van de redactie:
Dat curcumine water invloed heeft op de werking van het brein, is bij Naturotheek door eigen ondervinding al gebleken. Bij ons verhoogt het ons concentratie vermogen, en helpt het ondergetekende van migraine aanvallen af.

Conclusie: Curcumine kan de bloed-brein barrière oversteken en heeft meerdere lichamelijke verbeteringen laten zien met betrekking tot het voorkomen en ziekteverloop van Alzheimer.

Previous Curcumine helpt kanker bestrijden
Next Curcumine supplementen helpen bij artritis

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit zijn 10 dingen die jij vast niet weet over je bloedgroep!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Bij je geboorte staat je bloed type vast, niemand kan er ook maar iets aan veranderen. Er bestaan

Natuurlijk genezen

10 Wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom u elke dag Gember zou moeten consumeren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gember is een veelgebruikt kruid dat verbazingwekkende gezondheidsvoordelen biedt, omdat het meer dan 115 gunstige chemische componenten bevat.

Natuurlijk genezen

Mogelijk verband tussen darmbacteriën en ADHD

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben een mogelijk verband gevonden tussen de (verhoogde) activiteit van bepaalde darmbacteriën

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply