*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Curcumine vermindert kans op hart- en vaatziekten

Curcumine vermindert kans op hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten zijn tegenwoordig doodsoorzaak nummer één. In de moderne wetenschap wordt hier enorm veel onderzoek naar gedaan. Zo zijn we te weten gekomen dat dit een complexe aandoening is, die door veel verschillende factoren beïnvloed wordt.

Curcumine heeft een versterkende werking op het endothelium, het weefsel dat onze bloedvaten omvat. Endotheel dysfunctie speelt een enorme rol in hart- en vaatziekten. Dit resulteert namelijk in een ongecontroleerde bloeddruk, plaque en bloedproppen.

Zoals we al eerder bespraken, vermindert curcumine de ontstekings- en oxidatieprocessen in het lichaam. Sommige studies pleitten dat het net zo succesvol is als het effect van beweging en het medicijn Atorvastatin op endotheliale dysfunctie.

Mensen die een bypass (omleidings-) operatie ondergingen kregen in de dagen rondom de ingreep 4 gram curcumine per dag. De studie wees aan dat ze hierdoor 65% minder kans hadden op een hartaanval.

Het spreekt dan ook voor zich dat om dit voordeel te verkrijgen een extract nodig is zoals curcumine water zodat het lichaam ook daadwerkelijk 100% van de stof opneemt.

Conclusie: Curcumine speelt een belangrijke rol in de bescherming tegen hart- en vaatziekten. Het verbetert de functie van het endotheel en is een krachtige ontstekingsremmer en antioxidant.

Previous Curcumine boost je brein
Next Curcumine helpt kanker bestrijden

You might also like

Natuurlijk genezen

Kiespijn verdwijnt in een flits: dit is de beste natuurlijke remedie tegen kiespijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wanneer ze kiespijn hebben, nemen de meeste mensen Anbesol en Orajel. Deze beide conventionele pijnstillers bevatten echter benzocaïne,

Natuurlijk genezen

De gezondheidsvoordelen van groene thee

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je weet dat groene thee veel voordelen biedt voor ons en onze gezondheid. Chinezen kenden de gezondheidsvoordelen van

Natuurlijk genezen

De geneeskrachtige werking van Aloë vera

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Over Aloë vera is al het nodige geschreven, zowel feiten als fabels. Daarom vonden wij het nodig om eens

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply