*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dep een watje in listerine en wrijf dit onder jouw oksel. Het resultaat is super fijn!
mei 20, 2017 155032 Views

Dep een watje in listerine en wrijf dit onder jouw oksel. Het resultaat is super fijn!

Gebruik jij wel eens mondspoeling? Veel mensen gebruiken dit om uiteraard de mond te spoelen, maar wist je dat Listerine voor super veel andere dingen ook erg nuttig kan zijn?

Listerine werd 100 jaar geleden uitgevonden en het is nog steeds dezelfde formule als toen. Het is een olie die gemaakt wordt op basis van tijm, menthol en eucalyptus. Door deze ingrediënten kun je luisteren ook voor andere dingen gebruiken, het is namelijk een erg goed antibacterieel stofje. Een van de dingen waar ik het sinds kort voor gebruik is als deodorant.

Hoe werkt dit?
Je dept wat Listerine met een watje en brengt dit aan onder de oksels. De bacteriën worden hierdoor gedood en je hebt geen last meer van vieze geurtjes.

Het je problemen met je schimmelnagels? Maak dan een voetbad van Listerine. Laat je voeten hier ruim een halfuur inzitten, dit zal waarschijnlijk een stuk beter werken dan de dure producten van de apotheek.

Listerine is ook prima te gebruiken om je toilet te reinigen. Doe wat Listerine op de toiletborstel en poets het toilet. Het toilet zal weer lekker fris ruiken!

Als je hond last heeft van vloeien, moet je hem in een bad met Listerine stoppen! Een andere optie is om de Listerine te verdunnen met water en dit in een spuit te doen. Zo maak je je eigen anti-vlooienspray.

Previous Leg wat schijfjes citroen in je slaapkamer, het resultaat is verbluffend!
Next Op DEZE manier kun je papaya zaden eten om je leveren en nieren te ontgiften!

You might also like

Algemeen

5 redenen om sla te eten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Weinig calorieën en bron van vezels Sla is de meest gekochte groente van Nederland. Het is geen vitaminebom,

Algemeen

Nagel gescheurd? Geen probleem! Met dit gekke trucje heb je je nagel zó gerepareerd!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je een gescheurde nagel hebt hoeft dat niet meer te betekenen dat je perfecte manicure naar de

Algemeen

Natuurlijke tips om gezichtsvlekken te verminderen of verwijderen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je last van pigmentvlekken in het gezicht en zou je daar heel graag vanaf raken? Geen nood,