*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dit is DE nieuwste ontbijt hype, super gezond en belachelijk lekker!
juni 21, 2016 5727 Views

Dit is DE nieuwste ontbijt hype, super gezond en belachelijk lekker!

Ontbijt is het belangrijkste maaltje van de dag. Misschien wist je dit al en ben je er bewust mee bezig. Het is altijd goed om jouw dag goed te beginnen met een power ontbijt. En de nieuwste ontbijt trend is echt een top maal! Het heet Zoats en bestaat uit havermout met kleine stukjes geschaafde courgette. Super lekker en gezond.

In Zoats zitten meer voedingsstoffen waardoor je langer vol zit, plus het is extra lekker. Veel mensen ontbijten tegenwoordig hiermee en zien al snel resultaat, je hebt de rest van de dag minder honger en meer energie. Hierdoor val je af en zit je lekkerder in je vel. Nu wil je natuurlijk weten hoe je dit maakt? Let goed op!

Het is heel makkelijk. Zorg wel dat je de courgette met schil gebruikt, want daar zitten veel vezels in. Je hoeft alleen de courgette over je bak met droge havermout heen te raspen, melk (of kokosmelk, of amandelmelk: de keuze is reuze) toe te voegen, op te warmen op het vuur – of als je geen tijd hebt in de magnetron – en klaar is kees. Je maakt het lekkerder maken door bijvoorbeeld fruit of cacao nibs over je zoats te strooien. Ga jij dit ook proberen en wil je het anderen laten weten? Vergeet dit bericht dan niet eventjes te delen!

Previous Guave bladeren zijn geweldig en helpen tegen haaruitval!
Next Genezen door muziek in plaats van medicijnen? (video)

You might also like

Desserts

Gezonde desserts: Frambozen cacao plakken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Framboos en chocolade passen bij elkaar in de ontstekingsremmende hemel. Frambozen zijn een van de meest vezelrijke vruchten,

Overige

Philly Cheesesteak Kool Wraps: Al het goede, geen koolhydraten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je een fan bent van de Philadelphia-cheesesteaks, zul je blij zijn te horen dat je nu van

Hoofdgerechten

Verbeter uw darmgezondheid en immuunsysteem met dit populaire Koreaanse gerecht

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Nooit is het verbeteren van de darmgezondheid, het immuunsysteem en andere aspecten van ons welzijn zo belangrijk geweest.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply