*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dit kan de toekomst zijn van dineren in het Coronavirus-tijdperk
mei 19, 2020 638 Views

Dit kan de toekomst zijn van dineren in het Coronavirus-tijdperk

Aangezien rapporten suggereren dat de aanhoudende pandemie erg lang kan duren voordat ze verdwijnt, proberen veel mensen manieren te vinden om ermee om te gaan. De sectoren horeca en toerisme worden in deze situatie het zwaarst getroffen. Restaurateurs over de hele wereld hebben niet veel hoop, maar interieurontwerper Christophe Gernigon geeft ze misschien wat licht in de duisternis. Gernigon Studio heeft plexiglazen klokken ontworpen die aan het plafond kunnen worden gehangen, zodat elke klant een tafel in een restaurant kan delen.

Deze plexiglazen bellen zijn ontworpen met een opening aan de achterkant maar bedekken anderszins de persoon binnenin, van hoofd tot romp. Dit beschermt iedereen aan tafel tegen de microdruppels van hun buren en biedt elkaars gezelschap. Dit transparante vizier is ruim genoeg om comfortabel te zitten en het enige nadeel kan zijn dat iedereen wat harder moet praten dan normaal.

De eigenaar van Christophe Gernigon Studio, Gernigon, heeft het project Plex’Eat genoemd. Hij legde uit dat hij dacht aan de vele restauranthouders die geen idee hebben wanneer of hoe ze hun bedrijf opnieuw kunnen opstarten. Dit apparaat zou gezelligheid aan tafel mogelijk maken minus alle risico’s. De inspiratie voor deze plexiglazen bellen kreeg Gernigon van een conceptstore in Azië. Hij had gezien hoe een bel boven een normale fauteuil hing, waardoor iemand in zijn eentje rustig naar muziek kon luisteren.

Op dit moment is Plex’Eat alleen op projectniveau. De Studio is benaderd door een industrieel om mogelijke marketing van het product te bestuderen. Wat Gernigon betreft, hij is van mening dat het nog te vroeg is om productieschattingen voor de plexiglasklokken te maken.

Vooruitkijkend, wanneer het openbare leven massaal opnieuw begint, zou het des te belangrijker zijn om te allen tijde sociale afstandsmaatregelen te volgen. Een solide remedie is nog minstens een jaar verwijderd en tot die tijd doen restauranthouders hun best om de nodige sanitaire maatregelen te nemen om de klanten weer te verwelkomen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Goed nieuws voor de longen van de aarde nu de inheemse Amazonegroep een illegale boomkapzaak wint
Next Fairy-lantaarns maken met metselaarpotten

About author

You might also like

Algemeen

Nooit meer muggenbeten! Dit is het ingredient waar we allemaal op zoek naar waren

Voor vele van ons is de zomer de mooiste tijd van het jaar – Althans dat is het zeker voor mij! Ik verlang altijd in de koude donkere maanden, naar

Algemeen

WETENSCHAPPERS: KANKER DOOR ZONLICHT EEN MYTHE

Gezondheidswetenschappers en -deskundigen zijn de resultaten van een wetenschappelijke studie aan het bestuderen, die de keiharde conclusie opleverde, dat vrouwen die in de zomer een overvloedig zonnebad vermijden, een 2x

Algemeen

GENIAAL! Zo krijg je die enorme knoflookwalm onmiddellijk weg door DIT te eten.

Veel gerechten bevatten veel knoflook en dat is natuurlijk heerlijk. Ze geven een verrukkelijke smaak aan gerechten en zijn gewoon vaak niet compleet zonder knoflook. Helaas zit er wel een