Dit kan de toekomst zijn van dineren in het Coronavirus-tijdperk

Dit kan de toekomst zijn van dineren in het Coronavirus-tijdperk


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Aangezien rapporten suggereren dat de aanhoudende pandemie erg lang kan duren voordat ze verdwijnt, proberen veel mensen manieren te vinden om ermee om te gaan. De sectoren horeca en toerisme worden in deze situatie het zwaarst getroffen. Restaurateurs over de hele wereld hebben niet veel hoop, maar interieurontwerper Christophe Gernigon geeft ze misschien wat licht in de duisternis. Gernigon Studio heeft plexiglazen klokken ontworpen die aan het plafond kunnen worden gehangen, zodat elke klant een tafel in een restaurant kan delen.

Deze plexiglazen bellen zijn ontworpen met een opening aan de achterkant maar bedekken anderszins de persoon binnenin, van hoofd tot romp. Dit beschermt iedereen aan tafel tegen de microdruppels van hun buren en biedt elkaars gezelschap. Dit transparante vizier is ruim genoeg om comfortabel te zitten en het enige nadeel kan zijn dat iedereen wat harder moet praten dan normaal.

De eigenaar van Christophe Gernigon Studio, Gernigon, heeft het project Plex’Eat genoemd. Hij legde uit dat hij dacht aan de vele restauranthouders die geen idee hebben wanneer of hoe ze hun bedrijf opnieuw kunnen opstarten. Dit apparaat zou gezelligheid aan tafel mogelijk maken minus alle risico’s. De inspiratie voor deze plexiglazen bellen kreeg Gernigon van een conceptstore in Azië. Hij had gezien hoe een bel boven een normale fauteuil hing, waardoor iemand in zijn eentje rustig naar muziek kon luisteren.

Op dit moment is Plex’Eat alleen op projectniveau. De Studio is benaderd door een industrieel om mogelijke marketing van het product te bestuderen. Wat Gernigon betreft, hij is van mening dat het nog te vroeg is om productieschattingen voor de plexiglasklokken te maken.

Vooruitkijkend, wanneer het openbare leven massaal opnieuw begint, zou het des te belangrijker zijn om te allen tijde sociale afstandsmaatregelen te volgen. Een solide remedie is nog minstens een jaar verwijderd en tot die tijd doen restauranthouders hun best om de nodige sanitaire maatregelen te nemen om de klanten weer te verwelkomen.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Biden Cancer Initiative betaalde de top royaal en gaf weinig uit aan kanker
Next Binnenshuis tuinieren voor beginners: een tuin beginnen temidden van de coronavirus lockdowns

You might also like

Algemeen

Belangrijke WAARSCHUWING! Pasta van AH, Jumbo, Aldi of Lidl in huis? Lees dit snel!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Algemeen

Nooit meer muggenbeten! Dit is het ingredient waar we allemaal op zoek naar waren

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Algemeen

Reanimatie voor huisdieren, dit MOET je kennen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar