*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Wat doet aspartaam met je lichaam? (video)

Wat doet aspartaam met je lichaam? (video)

De kunstmatige zoetstof aspartaam, ook wel bekend als E951, wordt veel gebruikt in zoete lightproducten en frisdranken.

De zoetstof werd in 1965 ontdekt door G.D. Searle, een bedrijf dat later werd overgenomen door Monsanto. Vanaf 1977 was Donald Rumsfeld algemeen directeur van G.D. Searle.

In 1980 concludeerde de Amerikaanse Food and Drugs Administration op basis van een onderzoek door drie onafhankelijke wetenschappers dat aspartaam hersentumoren kan veroorzaken. De FDA verbood daarop het gebruik van de zoetstof.

Belangenverstrengeling

Onder president Ronald Reagan stelde Rumsfeld Arthur Hayes Hull junior aan als nieuw hoofd van de FDA. Een dag na de inauguratie van Reagan diende Searle opnieuw een verzoek tot goedkeuring in bij de FDA. Het agentschap gaf groen licht om aspartaam toe te voegen aan levensmiddelen.

Hull verliet de FDA even later en kreeg een hoge positie aangeboden bij Burston-Marsteller, de PR-firma van zowel Monsanto als G.D. Searle.

Methanol

Voedselwetenschapper Woodrow Monte legde uit dat aspartaam methanol bevat. Een enzym dat in het brein, oogweefsel en cellen in de borst wordt gevonden zet methanol om in formaldehyde.

Het toegenomen gebruik van aspartaam gaat volgens Monte gepaard met het verhoogde risico op borstkanker. Formaldehyde kan bovendien leiden tot multiple sclerose. De symptomen van MS komen overeen met die van methanolvergiftiging.

Bron: YouTube/breakingtheset

Previous GOUDEN MELK: HET SIMPELE DRANKJE DAT JE LEVEN KAN VERANDEREN
Next ARTS: ‘DOOR SUIKER STERFT MENSHEID UIT’

You might also like

Algemeen

DIT is de reden dat je de onderkant van een plastic flesje moet bekijken! Ik ben geschokt!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De meeste voedingsmiddelen zijn verpakt in plastic. Zoals je vast wel weet is plastic ontzettend slecht voor het

Algemeen

Ze smeerde elke avond olijfolie rondom haar ogen om DEZE verbluffende reden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Olijfolie, je kunt het gebruiken om mee te bakken of al dressing door de sla, maar je kan

Algemeen

Chloor in zwembaden transformeert zonnebrandcrème in giftige kanker veroorzakende Chemicaliën direct op uw huid!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je denkt dat je iets goeds doet door zonnebrand crème op jezelf en je kinderen te smeren

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply