*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dr. Farella of America’s Frontline Doctors: Geen Covid-prikken voor kinderen – kinderen hebben een robuust immuunsysteem en verlenen immuniteit aan volwassenen
juni 5, 2021 920 Views

Dr. Farella of America’s Frontline Doctors: Geen Covid-prikken voor kinderen – kinderen hebben een robuust immuunsysteem en verlenen immuniteit aan volwassenen

Dr. Angelina Farella van America’s Frontline Doctors zei dat kinderen het Covid-19-vaccin niet nodig hebben omdat ze een robuust immuunsysteem hebben en in feite immuniteit verlenen aan volwassenen.

Dr. Farella is een kinderarts gevestigd in Webster, Texas en lid van America’s Frontline Doctors.

De dokter zei dat kinderen niet alleen een overlevingskans van 99,997% hebben, ze fungeren als een buffer en verlenen volwassenen zelfs immuniteit.

“Kinderen hebben dit zeer unieke immuunsysteem, hun systeem werkt heel anders dan volwassenen,” zei Dr. Farella in een interview met Rose Unplugged op 1320 AM WJAS. “Ze zijn met name jonger dan 14 jaar en hebben dit zeer robuuste immuunsysteem … dat T-cellen produceert … ze hebben dit geweldige vermogen om T-cellen vrijwel onmiddellijk naar infecties te brengen.”

“Nu ze die immuniteit hebben, hoesten ze elke keer dat ze hoesten hun immuniteit op jou,” zei de dokter en legde uit hoe belangrijk het is om volwassenen niet van kleine kinderen te scheiden.

“Daarom had ik er in het begin geen zin in toen we de scholen sloten en de leraren bang waren dat de kinderen allerlei ziektes mee naar huis zouden nemen,” zei ze.

Dus eigenlijk deed alles wat Dr. Fauci en de CDC aan het publiek aanraadden om ‘kinderen en volwassenen te beschermen tegen Covid’ eigenlijk meer kwaad dan goed.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Bronnen: The Gateway Pundit

Previous Greenpeace-rapport benadrukt de mate waarin Europese landen afval in Turkije storten
Next Boswellia: verbazingwekkende 7 gezondheidsvoordelen

You might also like

Algemeen

Jonge mensen groeien volgens hun wetenschappers een “benige spies” op hun schedels

Verandert je mobiel je in de duivel? Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat iets – mogelijk te veel mobiel gebruik – ervoor zorgt dat mensen ‘benige spikes’ langs de achterkant van

Algemeen

5 vreemde signalen dat je last hebt van een vitaminetekort

Je eet elke dag netjes fruit en groente, maar hoe weet je nu of je echt voldoende vitamines binnenkrijgt? Je lichaam geeft dat niet heel duidelijk aan. Toch zijn er

Algemeen

Ken je het verschil tussen citroen en limoen?

Het basisverschil tussen citroenen en limoenen is hun vorm. Zoals je kunt zien zijn limoenen rond en zijn citroenen ovaal van vorm. Daarnaast, hoewel ze allebei grote hoeveelheden vitamine C