*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze dronk wortelsap voor 8 maanden en er gebeurde iets ongelooflijks…
november 6, 2016 14269 Views

Ze dronk wortelsap voor 8 maanden en er gebeurde iets ongelooflijks…

De hoofdpersoon van dit artikel, Ann Cameron, is de auteur van vele boeken voor kinderen. Echter, is er nog een reden waarom we nu schrijven over haar. Afgezien van haar schrijven, werd ze nog bekender nadat ze de diagnose darmkanker kreeg…

Ann kwam al eerder in aanraking met de wrede ziekte, in 2005, toen haar man stierf aan longkanker, ondanks chemotherapie. Ann had een operatie in juni 2012, toen de ziekte de derde fase inging. Op dit punt, weigerde ze dezelfde route te gaan als haar man had genomen en weigerde ze chemotherapie.

Op het blog Chris beats kanker, waar mensen zoeken naar of alternatieve manieren van de behandeling van kanker voorstellen, en hun verhalen vertellen, onthulde Ann ook de hare.

Cameron vertelt: “In juni 2012 werd ik onderworpen aan een operatie voor darmkanker, en daarna heb ik chemotherapiebehandeling geweigerd. Elke dag voelde ik me beter, maar na zes maanden bleek uit de controles dat de kanker was uitgezaaid naar de longen, en dat de darmkanker de vierde fase was ingegaan”.

Hierna, besloot ze om haar tijd te besteden aan het onderzoeken en stuitte op het verhaal van Ralph Cole. Ralph was een 26- jarige man, met de diagnose huidkanker. Volgens zijn claims, genas hij zichzelf door het consumeren van sap gemaakt van 2,5 kilo wortelen, op een dagelijkse basis.

Ann was vastbesloten om zijn stappen te volgen en zijn behandeling te proberen. Ze begon gelijk dezelfde doses van wortelsap te drinken, regelmatig gedurende de dag.

Zij stelt dat na acht weken uit de controles bleek dat de kanker was gestopt met verspreiden, de tumoren begonnen te krimpen, en zwelling in de lymfeklieren namm af.

Bovendien, waren na vier maanden van de behandeling, de klieren weer normaal en de kanker bleef zich terugtrekken. Zoals bleek uit een CT scan, was na acht maanden de kanker verdwenen.

Dit wonderbaarlijke effect van wortelsap komt kennelijk door de grote hoeveelheden vetalcohol en natuurlijk pesticide antikankereigenschappen. Bovendien voorkomt het caroteen uit wortelen het ontstaan van tumorcellen.

Bron

Previous Dit is wat er gebeurt als je een ijsblokje aanbrengt op dit punt bij je hoofd…
Next Deze Verbazingwekkende Plant is 100x effectiever dan chemotherapie!

You might also like

Natuurlijk genezen

Wetenschappers bevelen vitamine D-suppletie aan voor mensen met chronische nierziekte

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Patiënten die lijden aan chronische nierziekte moeten vitamine D-supplementen nemen om hun inname van mineralen te verbeteren en

Natuurlijk genezen

Herstel je nieren op een natuurlijke wijze door middel van 1 ingrediënt!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je nieren en de alvleesklier maken van zichzelf al natriumcarbonaat aan. Dit helpt het lichaam met het ontbinden

Natuurlijk genezen

Iets te lang blijven bakken in de zon maar geen zonnebrand bij de hand? Dit veelgebruikte product kan direct verlichting bieden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! LEKKER WEER HE JONGENS!! De laatste 2 weken is het werkelijk goddelijk weer buiten. We kunnen weer zitten