*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een arts legt de Japanse methode om van rugpijn af te komen uit, met slechts 5 minuten per dag heb je geen last meer!
juni 18, 2016 20379 Views

Een arts legt de Japanse methode om van rugpijn af te komen uit, met slechts 5 minuten per dag heb je geen last meer!

De Japanse arts Toshiki Fukutsudzi heeft 10 jaar gewijd aan onderzoek naar een efficiënte methode voor het verhelpen van rugpijn, wat in Japan is uitgegroeid tot een nationale ‘plaag’, en dit is de uitkomst van zijn onderzoek.

Het gaat om een simpele techniek, die niets kost (je hebt slechts een handdoek nodig) en die ook nog eens weinig tijd vergt (slechts een paar minuten per dag). Met deze techniek voorkom je een slechte houding en versterk je je buikspieren, waardoor de kans dat je rugpijn ontwikkelt wordt geminimaliseerd.

Uiteraard is het in het geval van aanhoudende rugpijn altijd goed om een specialist te raadplegen. De video is in het Japans maar als je goed kijkt weet je precies hoe het moet!

 

Previous Heb je een vitamine D tekort? Zo herken je de symptomen en behandel je een tekort op de juiste wijze.
Next Vanaf nu gooi ik mijn eierschalen nooit meer weg. Je kunt er iets ONGELOOFLIJKS mee doen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Voorzichtig met rauwe abrikozenpitten en amandelen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De FOD Volksgezondheid raadt aan om geen rauwe abrikozenpitten, gemalen rauwe abrikozenpitten of rauwe bittere amandelen te eten.

Natuurlijk genezen

Ontdek hier waarom je pistache noten moet eten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Noten zijn een gezonde snack en kunnen prima als tussendoor gegeten worden. Ze zijn op dit moment erg

Natuurlijk genezen

Dit is wat er gebeurt wanneer je ui in je oor stopt s’nachts…

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wist je dat uien op verschillende manieren gebruikt kunnen worden? Ze kunnen alleen worden gegeten, toegevoegd aan gerechten

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply