*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Eet drie dadels per dag, en je zult versteld staan hoe je lichaam hierop zal reageren!

Eet drie dadels per dag, en je zult versteld staan hoe je lichaam hierop zal reageren!

Persoonlijk denk ik zelf dat dadels erg onderschat worden. Mensen hebben veel te lang gedacht dat deze zeer gezonde fruitsoort niets meer was dan een soort snoepje.

Maar het blijkt dat dadels een hele slimme en verstandige aanvulling kan zijn op je dieet.

Dadels zitten bom vol met voedingsstoffen waaronder seven verschillende vitamine en tien verschillende mineralen – Zoals vitamine C, Vitamine A, verschillende soorten vitamine B, calcium en ijzer.

Volgens onderzoekers aan het “Technion-Israel Institute of Technology”, zou een half glas granaatappelsap en drie dadels per dag een goede bescherming bieden tegen hart- en vaatziekten.

Nog steeds niet overtuigd? Hier zijn nog 7 redenen waarom we meer dadels zouden moeten eten!

1. Boost energie

Volgens “Organic Facts” zijn dadels makkelijk te verteren en kunnen op een snelle manier energie leveren aan het lichaam.

Net als noten, kunnen dadels goed als snack dienen. De glucose in dadels vult goed en zorgt voor een langdurige energie voorraad en boost. Verder zorgen de vitaminen in dadels voor een stimulatie van de hersenactiviteiten.

2. Beschermt tegen aderverkalking.

Onderzoekers in Israel zijn tot de conclusie gekomen dat het consumeren van een combinatie van dadels en granaatappelsap een uitstekende bescherming bied tegen aderverkalking, wat een hartstilstand tot gevolg kan hebben als het niet behandeld wordt.

De hoogste concentratie voedingsstoffen die behulpzaam zijn bij het vechten tegen de aderverkalking zitten in de pit van de dadels, die gewoon opgeraapt en gegeten kunnen worden. Maar het fruit zorgt ook voor een goede bescherming volgens deze onderzoekers.

3. Het versterken van de lever.

Dadels zijn een natuurlijke bron van magnesium, wat goed is voor gezonde cellen en voor het goed werken van de lever.

Volgens “Healthy and Natural World”, Kan het dadel extract helpen bij het reguleren en het verminderen van leverfibrose, wat het ook behulpzaam maakt bij het bestrijden van cirrose.

4. Geeft je arendsogen.

Dadels zijn rijk aan vitamine A, wat essentieel is voor de gezondheid van je ogen. Volgens de “University of Maryland Medical Centre”, is deze vitamine ook belangrijk voor de functie van de huid en slijmvliezen.

Heb je ook last van nachtblindheid of moeite met het zien in het donker? De meest voorkomende oorzaak hiervan is een tekort aan vitamine A, Dus probeer 3 dadels per dag te eten en je ogen zullen je dankbaar zijn.

5. Het verbeteren van de spijsvertering.

Het nicotinezuur in dadels zou een perfecte bescherming bieden tegen intestinale stoornissen. Volgens “Natural Health 365”, zorgt een regelmatige inname van fruit voor een groei van de goede bacteriën die nodig zijn voor een goed functionerende darm.

Dadels zijn ook rijk aan vezels en hebben een licht laxerende werking, die kunnen helpen bij mensen die last hebben van constipatie.

6. Helpt bij het verminderen van pijn.

Het klinkt misschien raar, maar het magnesium wat in dadels voorkomt kan pijn verlichten en zwellingen tegen gaan. Omdat magnesium een spier ontspannende werking heeft, helpt het ook bij het verlichten van de spanning bij hoofdpijn.

7. Het verbeterd slaap.

Probeer een uur voordat je gaat slapen 3 dadels te eten. Ze zijn rijk aan het aminozuur L-tryptofaan, die sfeerverhogend serotonine produceert en die het in slaapvallen vergemakkelijkt.

Previous Nu ik dit weet zorg ik ervoor dat ik altijd wasverzachter heb in huis.
Next Genezen met geluid: werkt het echt?

You might also like

Natuurlijk genezen

Ook veel last van muggenbulten? Met dit product zorg je ervoor dat ze niet meer jeuken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het is zomer en dat betekent veel gezoem als we ’s nachts willen slapen en veel muggenbulten. De

Natuurlijk genezen

Apothekers willen niet dat je dit leest! Neem hiervan 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen hoge bloeddruk en verstopte aderen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Dit is een heel belangrijk mengsel dat je veel problemen kan besparen. Ik denk dat niemand zit te

Natuurlijk genezen

Ze doet haar voeten in deze kom beslag, het resultaat zal je verbazen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je kent het wel… Je huid ziet eruit als schuurpapier en je durft niet meer op slippers of