*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Eten als wondermiddel ? Denk na !
juni 9, 2016 4456 Views

Eten als wondermiddel ? Denk na !

Geregeld bevatten websites van culinaire aard opmerkelijke berichten over voeding. Bepaalde voeding “geneest” diabetes, kanker en andere ongemakken van lichamelijke aard. Toch is het meeste overdreven en bezijden de waarheid.

Ik ben een scepticus, maar hou van lekker eten en let op wat ik eet. Ik wil gezond bezig zijn want ook ik heb last van bepaalde kwalen. Medicijnen slikken in welke vorm dan ook blijft noodzakelijk, we kennen de pilletjes allemaal wel, een aspirine tegen hoofdpijn , de “rennie” tegen brandend maagzuur en natuurlijk het grootste wondermiddel van deze eeuw, de paracetamol ook wel “Molletje” genoemd. Als medebeheerder van deze site kan ik dus niet achter alle artikelen staan, en zal die artikelen dan ook niet promoten, maar wat ik wel doe is even nagaan of er iets over de aangeboden producten beschikbaar is. Vaak is de titel van zo’n artikel al een reden om het niet te lezen. Bij voorbaat schiet ik het af vanwege de titel.

Er Gaat Het Nodige In Limonade Siroop, of zoiets van. Ze at een citroen uit het vuistje, en wat er toen gebeurde ? Waanzinnig ! 

Zomaar 2 voorbeelden waar ikzelf niets mee heb. Beginnend met allerlei hoofdletters te pas en te onpas is taalverkrachting en benadrukken dat er geklikt moet worden. Waarom eigenlijk ? Dit soort noemt men Clickbait of klik-aas. Commerciële berichten die meer weg hebben van een info-advertising. De webmaster wil namelijk ook iets verdienen , want hobbyen kan altijd nog. Servers draaien nu eenmaal niet gratis en geld is best wel belangrijk. Toch houden we ons hier in. Veel nuttige informatie is hier terug te vinden.

Maar U bent gewaarschuwd om onderscheid te maken tussen gezond en commercie, natuurlijk zijn er eigenschappen van groenten en kruiden die gezondheid bevorderend werken. Maagpijn of brandend maagzuur ? Het volgende middeltje werkt nagenoeg altijd. Kook een aardappel gaar, vang het kookvocht op en drink dit. Succes verzekerd ! Maar als men het dagelijks moet doen dan is er iets serieus mis ! Dus als het langer aanhoudt dan 2 weken toch maar even naar de huisarts, verder onderzoek is noodzakelijk. Dokter nooit te lang door met huis-middeltjes !

Ook vragen van lezers van de site en natuurlijk facebook worden beantwoord. Zo kwam ik laatst een vraag tegen die deed vermoeden dat dranken wel heel toverachtig werken. De vraag was: “Wat moet ik drinken om af te vallen ?” Ik kan natuurlijk interessant doen en zeggen dat water met citroensap heel goed werkt, maar zeker niet in alle gevallen. Leeftijd speelt een rol, maar ook ander factoren zoals aanleg, gewoonten regelmatigheid en geslacht. Rekening houdend met factoren van ziekte op stofwisseling kan ik geen eenduidig antwoord geven. Mijnheer en mevrouw gemiddeld bestaan niet ! Individuen wel, en wie is dan de aangewezen persoon die dit kan beoordelen ? Juist , de diëtiste ! Mijn advies in deze: Als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat ook zo !

Tezamen genomen dat ouder worden leid tot een veranderende stofwisseling en ook een andere vorm van het menselijke lichaam, blijft dan over de goede raad:

  • Overdaad schaadt
  • Wondermiddelen bestaan niet
  • Sporten is dodelijk

Kortom, accepteer dat pondje meer, die dikke ( bierbuik). Geniet van het leven en waarom zou je weer 20 willen zijn ? Strak in het vel, en van de honger geen ontlasting hebben ? Een partner ? Een bikini aankunnen of een legging ? Met veranderende vormen, de man gaat lijken op een appeltje, de vrouw op een peertje. Helaas is dat een feit, uitzonderingen daargelaten. Sportief hoeft geen slankheid tot gevolg te hebben, vetmassa wordt omgezet in spiermassa. en spieren zijn zwaarder dan vet !

Denk goed na wat je in de mond stopt, eet regelmatig kleine beetjes, snoep niet teveel en let op de zout en suiker consumptie. Beweeg niet overmatig, maar normaal. Pak eens de fiets ipv de auto. Beter nog een eindje lopen, doe normaal dan blijf je gezond. Het allerbelangrijkste: Wees tevreden over jezelf en laat de commercie maar l*llen. Niet iedereen lijkt op miss Universe, de meeste mensen lijken meer op Susan Boyle ! Het is maar waarbij je jezelf prettig voelt.

Natuurlijk zijn er “superfoods” maar ook oma’s middeltjes tegen van alles en nog wat. Toch wijs ik U erop dat er wel degelijk middelen bestaan waarbij normale ziekten draaglijk gehouden worden en genezend werken. Een voorbeeld is Cannabis-olie. Maar ook Ascorbinezuur heeft eigenschappen die de weerstand verhogen.

Ook bloemetjes en planten die groeien in andere landen worden gebruikt in de farmaceutische industrie, te denken aan de papaver, Het zaad roostert men en bestrooit men broodjes mee, het beruchte “maanzaad”. De andere toepassing is dat men van de zaadjes opium maakt , daaruit weer heroine ! Wat dan weer verboden wordt want dat is een hard drug. Gek genoeg is geroosterd papaverzaad vrij verkrijgbaar en kan men dit zelfs gebruiken als levensmiddel en als meel (Polen).

Dus laat U niets wijsmaken, verdiep U eens in botanica en geniet van wat de natuur U bied aan “vergeten” Groenten. Ze staan zelfs in Uw tuin !

Eet smakelijk en gevarieerd !

Culinada

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Watervruchten, overvloed en spotgoedkoop
Next Hou muggen weg uit je huis door potjes met dit mengsel door je huis te verspreiden!

About author

You might also like

Algemeen

Zo voorkom je dat je namaakvoedsel op je bord krijgt

Namaakvoedsel. We consumeren het met z’n allen. Vis, sushi en koffie worden het meest nagemaakt. Met vis wordt het vaakst gesjoemeld, vooral met sushi. Bestel je de duurste witte vis, zoals red

Natuurlijk genezen

Maak een gouden mix – Het sterkste antibiotica en anti-kanker middel

Een mengsel bekend als een “gouden mengsel” is een van de beste natuurlijke remedies dat wordt gebruikt voor de genezing van virussen. Dit mengsel wordt aanbevolen wanneer je te maken

Algemeen

Sperma-gezichtsmaskers worden nu een ding, schoonheidsexpert zegt dat het veroudering kan vertragen

Mensen zouden tegenwoordig elke nieuwe trend in mode en cosmetica proberen en zijn tot het uiterste gegaan om een ​​jonger uitziende huid te bereiken, van dure lotions en drankjes tot