Fibroma of huidwratten verwijderen Heel eenvoudig!

Fibroma of huidwratten verwijderen Heel eenvoudig!

Luister naar dit artikel

Wratten zien eruit als kleine brokken met een grootte van enkele millimeters tot een inch in diameter. Ze zijn in feite goedaardige huidgroei die wordt veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV).

In de meeste gevallen hebben ze dezelfde kleur als de huid, en soms kunnen ze licht gepigmenteerd zijn en kunnen ze overal op de huid verschijnen, maar meestal in de nek, oksels, onder de borsten, oogleden, de buik en de lies, maar ze kunnen overal op de huid voorkomen. Met de leeftijd kunnen wratten in grootte en aantal groeien, van enkele tot enkele honderden.

Hoewel ze kunnen groeien, bloeden, enzovoort, zijn ze niet gevaarlijk en vormen ze alleen een esthetisch probleem.

Aan de andere kant wordt fibroma gediagnosticeerd door dermatologen die de behandeling zullen bepalen, en in de meeste gevallen worden ze verwijderd wanneer de blootstelling aan de zon minimaal is, in de koude tijd van het jaar.

Wratten kunnen op verschillende manieren worden verwijderd, waaronder radiochirurgie, elektrocoagulatie, applanatie en laser. Over het algemeen is één behandeling voldoende, tenzij ze in grote aantallen zijn of een groter oppervlak innemen, zodat de procedure moet worden herhaald.

U moet een paar dagen na de operatie sporten en zweten om complicaties te voorkomen, en u moet een goede hygiëne handhaven en voorgeschreven lokale antibiotica nemen.

Er zijn echter ook enkele natuurlijke manieren om zich te ontdoen van wratten en fibromen, die snelle en effectieve resultaten kunnen bieden.

Hier is een snelle en eenvoudige methode om fibromen en wratten te verwijderen met behulp van appelazijn. Het is door veel mensen gebruikt en is bewezen als uiterst effectief.

Verwijder wratten en fibromen met appelazijn

Aanvankelijk moet u het gebied rond de wrat zorgvuldig wassen met water en milde zeep. Laat de wrat vervolgens 15 minuten in water weken of wrijf hem voorzichtig schoon met een (tanden)borstel en droog hem af.

Dompel vervolgens een wattenbolletje in de appelazijn en breng het aan op het getroffen gebied. Laat het 15 minuten inwerken en was het dan met water. Deze procedure moet 3 keer per dag worden herhaald, meerdere dagen in een week.

Na verloop van tijd wordt de wrat donkerder en worden korsten gevormd. Uiteindelijk zal de wrat eraf vallen.

Afhankelijk van de grootte van de wrat, kan er wat litteken achterblijven en in dat geval moet u goudsbloemzalf of aloë Vera-gel aanbrengen. Als het echter niet te diep in de huid is en u de procedure zorgvuldig uitvoert, zijn er geen littekens.

Houd echter voor de beste resultaten rekening met de volgende tips:

– breng de ACV precies op de wrat aan, zodat de azijn niet op de omgeving stroomt, om irritaties te voorkomen.

– breng geen appelazijn aan als er eenmaal korst is gevormd.

– laat de korst op natuurlijke wijze afschilferen en trek hem niet weg.

Bronnen:

www.justnaturallife.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Goed bezig! Bouwers gebruiken hennep in plaats van beton en het kan het milieu sparen
Next Nederlandse luchtvluchteling: “Ik gebruik nog maar een vijfde van de medicijnen”

You might also like

Natuurlijk genezen

Zijn je oren dicht of verstopt? Zo krijg je ze makkelijk weer open

Luister naar dit artikel Als je oren dicht of verstopt zijn kan dat heel vervelend zijn. Je kan jezelf wel goed horen, maar je moet veel moeite doen om te

Natuurlijk genezen

Vijf voedingsmiddelen tegen chronische ontstekingen

Luister naar dit artikel Ontsteking blijkt een grote rol te spelen bij veel chronische gezondheidsproblemen, zoals hartziekte, diabetes, alzheimer en bepaalde kankersoorten. Wetenschappers benoemen nu vijf voedingsmiddelen die ontsteking kunnen

Natuurlijk genezen

Snij de uiteinden van een banaan eraf en gooi ze in kokend water. Binnen de 10 minuten heb je het beste Slaapmiddel ooit!

Luister naar dit artikel Slapeloze nachten zijn een zware belasting. Wie kent het niet hoe men urenlang woelt en simpelweg de slaap niet kan vatten. En de gedachte alleen al