Fibroma of huidwratten verwijderen Heel eenvoudig!

Fibroma of huidwratten verwijderen Heel eenvoudig!


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Wratten zien eruit als kleine brokken met een grootte van enkele millimeters tot een inch in diameter. Ze zijn in feite goedaardige huidgroei die wordt veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV).

In de meeste gevallen hebben ze dezelfde kleur als de huid, en soms kunnen ze licht gepigmenteerd zijn en kunnen ze overal op de huid verschijnen, maar meestal in de nek, oksels, onder de borsten, oogleden, de buik en de lies, maar ze kunnen overal op de huid voorkomen. Met de leeftijd kunnen wratten in grootte en aantal groeien, van enkele tot enkele honderden.

Hoewel ze kunnen groeien, bloeden, enzovoort, zijn ze niet gevaarlijk en vormen ze alleen een esthetisch probleem.

Aan de andere kant wordt fibroma gediagnosticeerd door dermatologen die de behandeling zullen bepalen, en in de meeste gevallen worden ze verwijderd wanneer de blootstelling aan de zon minimaal is, in de koude tijd van het jaar.

Wratten kunnen op verschillende manieren worden verwijderd, waaronder radiochirurgie, elektrocoagulatie, applanatie en laser. Over het algemeen is één behandeling voldoende, tenzij ze in grote aantallen zijn of een groter oppervlak innemen, zodat de procedure moet worden herhaald.

U moet een paar dagen na de operatie sporten en zweten om complicaties te voorkomen, en u moet een goede hygiëne handhaven en voorgeschreven lokale antibiotica nemen.

Er zijn echter ook enkele natuurlijke manieren om zich te ontdoen van wratten en fibromen, die snelle en effectieve resultaten kunnen bieden.

Hier is een snelle en eenvoudige methode om fibromen en wratten te verwijderen met behulp van appelazijn. Het is door veel mensen gebruikt en is bewezen als uiterst effectief.

Verwijder wratten en fibromen met appelazijn

Aanvankelijk moet u het gebied rond de wrat zorgvuldig wassen met water en milde zeep. Laat de wrat vervolgens 15 minuten in water weken of wrijf hem voorzichtig schoon met een (tanden)borstel en droog hem af.

Dompel vervolgens een wattenbolletje in de appelazijn en breng het aan op het getroffen gebied. Laat het 15 minuten inwerken en was het dan met water. Deze procedure moet 3 keer per dag worden herhaald, meerdere dagen in een week.

Na verloop van tijd wordt de wrat donkerder en worden korsten gevormd. Uiteindelijk zal de wrat eraf vallen.

Afhankelijk van de grootte van de wrat, kan er wat litteken achterblijven en in dat geval moet u goudsbloemzalf of aloë Vera-gel aanbrengen. Als het echter niet te diep in de huid is en u de procedure zorgvuldig uitvoert, zijn er geen littekens.

Houd echter voor de beste resultaten rekening met de volgende tips:

– breng de ACV precies op de wrat aan, zodat de azijn niet op de omgeving stroomt, om irritaties te voorkomen.

– breng geen appelazijn aan als er eenmaal korst is gevormd.

– laat de korst op natuurlijke wijze afschilferen en trek hem niet weg.

Bronnen:

www.justnaturallife.com

Previous Goed bezig! Bouwers gebruiken hennep in plaats van beton en het kan het milieu sparen
Next Nederlandse luchtvluchteling: “Ik gebruik nog maar een vijfde van de medicijnen”

You might also like

Natuurlijk genezen

Drink deze thee om cortisolgehaltes te verlagen, acne een halt toe te roepen en angsten te verminderen!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Ze dronk elke ochtend Water Met honing en citroen voor een jaar. Hier is wat er daarna is gebeurd

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Saffraan beschermt tegen maculaire degeneratie

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar