De gezondheidsbevorderende en beschermde werking van walnoten

De gezondheidsbevorderende en beschermde werking van walnoten

Luister naar dit artikel

In vergelijking met andere noten zoals pinda’s, pistachenoten en amandelen bevatten walnoten een rijkere combinatie aan gezondheidsbevorderende antioxidanten.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze komen in walnoten niet alleen in grotere hoeveelheden voor maar zijn ook van een zeer hoge kwaliteit.

Voorgaande studies hebben al aangetoond dat de consumptie van noten of pindakaas, wat een rijke bron is van proteïnen, vitaminen, mineralen en vezels, het risico op gezondheidsaandoeningen sterk reduceert.

De nieuwe studie is gepresenteerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Amerikaanse Gemeenschap voor Chemie en onthulde dat de grote hoeveelheden antioxidanten in walnoten, die tot 15 keer krachtiger zijn dan vitamine E, het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen.

“Walnoten scoren beter dan pinda’s, amandelen en pecannoten,” zei Joe Vinson van de Universiteit van Scranton in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

“Een handvol walnoten bevat ongeveer twee keer zoveel antoxodianten als dezelfde hoeveelheid van elke andere soort noot. Mensen eten echter weinig walnoten,” voegde Vinson toe.

Antioxidanten zijn substanties of voedingsstoffen die oxidatieve schade aan lichaamscellen tegenhouden of afremmen en daarom een grote variëteit aan ziekten buiten de deur houden.

Bron: Presstv.ir

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Groene thee en tai chi houden botten sterk en gezond
Next Tien manieren om je hart gezond te houden

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van pijnlijke knieën? Met deze handige tips zullen je knieën aanvoelen als NOOIT tevoren!

Luister naar dit artikel Pijnlijke knieën kunnen je behoorlijk belemmeren in het dagelijks leven. De conditie van je knieën is cruciaal voor de kwaliteit van je leven. Steun Naturotheek: Alleen

Natuurlijk genezen

EINDELIJK! een natuurlijk middel waarmee je gemakkelijk en pijnloos wratten kan verwijderen…

Luister naar dit artikel Iedereen die wel eens wratten heeft gehad, weet dat het ontzettend vervelend is. Constant is men op zoek naar de beste methode om wratten te behandelen.

Natuurlijk genezen

Het recept dat de farmaceutische industrie woest maakt

Luister naar dit artikel Kaneel en honing zijn twee ingrediënten met verbazingwekkende krachten. Wanneer deze twee worden gecombineerd, kan het mengsel worden gebruikt als een effectief middel. Steun Naturotheek: Alleen