*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De gezondheidsbevorderende en beschermde werking van walnoten

De gezondheidsbevorderende en beschermde werking van walnoten

In vergelijking met andere noten zoals pinda’s, pistachenoten en amandelen bevatten walnoten een rijkere combinatie aan gezondheidsbevorderende antioxidanten.

Deze komen in walnoten niet alleen in grotere hoeveelheden voor maar zijn ook van een zeer hoge kwaliteit.

Voorgaande studies hebben al aangetoond dat de consumptie van noten of pindakaas, wat een rijke bron is van proteïnen, vitaminen, mineralen en vezels, het risico op gezondheidsaandoeningen sterk reduceert.

De nieuwe studie is gepresenteerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Amerikaanse Gemeenschap voor Chemie en onthulde dat de grote hoeveelheden antioxidanten in walnoten, die tot 15 keer krachtiger zijn dan vitamine E, het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen.

“Walnoten scoren beter dan pinda’s, amandelen en pecannoten,” zei Joe Vinson van de Universiteit van Scranton in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

“Een handvol walnoten bevat ongeveer twee keer zoveel antoxodianten als dezelfde hoeveelheid van elke andere soort noot. Mensen eten echter weinig walnoten,” voegde Vinson toe.

Antioxidanten zijn substanties of voedingsstoffen die oxidatieve schade aan lichaamscellen tegenhouden of afremmen en daarom een grote variëteit aan ziekten buiten de deur houden.

Bron: Presstv.ir

Previous Groene thee en tai chi houden botten sterk en gezond
Next Tien manieren om je hart gezond te houden

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van acne op je rug? Waarschijnlijk doe je DIT helemaal verkeerd!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Helaas heeft niet iedereen van nature een mooi huidje. Acne komt vaak voor en kan zowel op je

Natuurlijk genezen

Als je lichaam te zuur is, moet je het volgende doen (video)

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In eerdere artikelen hebben we besproken hoe te zuur zijn de perfecte voorwaarden voor kanker is om te

Natuurlijk genezen

NASA: Deze kamerplanten zuiveren de lucht in je huis maximaal

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kamerplanten doen wonderen voor een huis. Ze ademen nieuw leven in een kamer, voegen een heldere kleur toe,