*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Gooi nooit meer je bananenschillen weg. Dit zijn 5 geweldige manieren hoe je ze kunt gebruiken!
juli 6, 2017 4904 Views

Gooi nooit meer je bananenschillen weg. Dit zijn 5 geweldige manieren hoe je ze kunt gebruiken!

Bananen zijn een goede bron van kalium, vezels, vitaminen en nog veel meer. Dat is de reden waarom we ze allemaal eten in onze dagelijkse voeding … toch?

Maar de voedingsstoffen die in een banaan zitten zijn lang niet alleen om op de eten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de schil van een banaan zeer goed is voor talloze dingen.

Probeer eens de tips die Youtuber Ela Gale voor ons op een rijtje heeft gezet. In de video laat ze zien hoe het moet, en toont ze aan dat het allemaal werkt!

Ela Gale is een wereldberoemde Youtuber die bekent staat om haar gezondheid en schoonheidstips. Bananenschillen zijn minstens zo voedzaam als de vrucht zelf, en ze kunnen worden gebruikt om je algehele gezondheid en schoonheid te verbeteren.

Dit zijn de 5 geweldige manieren hoe je een bananenschil kunt gebruiken! O ja, en we hebben nog een bonustip voor je geselecteerd van onze vrienden van Handig!

-Ze behandelen wratten en splinters
-Ze maken je tanden witter
-Ze verlichten jeukende huid
-Ze kunnen worden gebruikt als een ‘antioxidant gezichtsmasker’
-Ze kunnen ook worden gebruikt voor lekkere recepten

Deel dit met je familie en vrienden.

Previous 8 redenen waarom we dagelijks Ananas zouden moeten eten.. Nummer 2 is het Belangrijkst
Next Deze Japanse methode maakt je lichaam volledig vrij van gifstoffen. Dit kan IEDEREEN maken!

You might also like

Algemeen

Nu niet schat, ik ben dood…

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Is het je wel eens opgevallen dat sommige mensen (meestal vrouwen) zeggen dat ze hoofdpijn hebben als een

Algemeen

Wetenschappers spelen onderwatergeluiden om dode koraalriffen weer tot leven te brengen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Al jaren wordt het Great Barrier Reef voor de kust van Australië – de grootste levende structuur op

Algemeen

Zonder toeristen plant Australian Scuba Tours in plaats daarvan koraal

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De pandemie van COVID-19 heeft veel industrieën tot stilstand gebracht. Met reisbeperkingen, vliegtuigen aan de grond en gesloten