*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Gynaecoloog geeft 10 redenen waarom vrouwen moeten stoppen met het nemen van anticonceptiepillen

Gynaecoloog geeft 10 redenen waarom vrouwen moeten stoppen met het nemen van anticonceptiepillen

Miljoenen vrouwen krijgen elke dag anticonceptiepillen voorgeschreven om zwangerschap te voorkomen of een hormonale onbalans te beheersen, maar Dr. Sara Gottfried, een praktiserende gynaecoloog, is ervan overtuigd dat vrouwen een pak leugens is verkocht als het gaat om deze bestverkopende farmaceutische medicijnen . Dit is waarom.

Allereerst moet u weten dat dit artikel gaat over het volledig ondersteunen van vrouwen bij het hebben van de volledige keuze wanneer ze zwanger moeten worden of niet. Het gaat er echter ook om hen (en de mannen die van hen houden) te informeren wat er met hun lichaam en geest gebeurt wanneer ze jaar na jaar anticonceptiepillen gebruiken.

Zoals Elizabeth Siegel, een andere medische expert, in haar onderzoek onthult, hebben marketingbeslissingen in plaats van wetenschappelijke innovaties de afgelopen jaren geleid bij de ontwikkeling en positionering van anticonceptieproducten. Wat nog verontrustender is, is dat hoewel er honderden merknamen voor anticonceptie zijn om uit te kiezen, er slechts een handvol formuleringen zijn, allemaal gebaseerd op wetenschap die meer dan 50 jaar oud is (en durf ik te zeggen, gebaseerd op de vermoeide, patriarchale notie van vrouwelijke seksualiteit).

Aangezien er troepen zijn die de hele bevolking willen steriliseren, verdient dit onderwerp een beetje extra inspectie. Verplichte sterilisatie is geen grap. Het gebeurt nu al enkele decennia. Het recente besef van Keniaanse artsen dat een VN-tetanusvaccin een ‘massale sterilisatieoefening’ was, en andere veelzeggende pogingen herhalen deze waarheid.

Prins Phillip, hertog van Edinburgh, zei ooit: “Als ik zou worden gereïncarneerd, zou ik willen terugkeren naar de aarde als een dodelijk virus om de menselijke populatie te verlagen.”

Paul Ehrlich, een voormalig wetenschapsadviseur van president George W. Bush en de auteur van The Population Bomb heeft verklaard:

“Voor ons is de fundamentele remedie, het verkleinen van de omvang van de menselijke onderneming (inclusief de omvang van de bevolking) om het totale verbruik binnen de draagkracht van de aarde te houden, duidelijk maar veel verwaarloosd of ontkend.”

Als ze onze aantallen niet kunnen verlagen met chemtrails, gedwongen vaccinaties, GMO-voedsel, kankerverwekkende stoffen in onze lucht, water en bodem, hormoonontregelende pesticiden, kernwapens, eindeloze oorlogen, gefabriceerde aids en andere virussen, enz., Dan zal de Nieuwe Wereld Orde pogingen ondernemen om ons net als vee te steriliseren.

HBO-gastheer, Bill Maher, heeft verklaard: “Ik ben pro-keuze, ik ben voor hulp bij zelfdoding, ik ben voor reguliere zelfmoord, ik ben voor alles wat de snelweg in beweging brengt – daar ben ik voor. Het is te druk, de planeet is te druk en we moeten de dood bevorderen. ”

Bovendien gebeuren er elk jaar meer dan 3 miljoen ongewenste zwangerschappen, alleen in de VS, zelfs bij gebruik van anticonceptie – dus als we eenmaal de gevaren voor de gezondheid hebben toegebracht die gepaard gaan met deze medicijnen, lijkt het tijd dat vrouwen een 360 graden beeld hebben van hun anticonceptiemogelijkheden, voordat ze vooruit ploegen.

Dus, zoals aangeboden door een praktiserende gynaecoloog die elk jaar honderden vrouwen ziet, zijn hier enkele redenen waarom u (of uw vrouw of vriendin) wilt stoppen met het gebruik van de pil (anticonceptiepillen – BCP’s).

De pil verhoogt de testosteronniveaus van een vrouw dramatisch, wat een lage zin in seks, vaginale droogheid en pijnlijke geslachtsgemeenschap kan veroorzaken. Tot 40% van de vrouwen ervaart dit probleem maar praat er niet over.

De reden dat de pil beroemd is om acne te helpen opruimen, is dat het natuurlijke oestrogeen overweldigt met testosteron. Hoewel dit een tijdelijk voordeel kan zijn voor het nemen van de pil, worden uw natuurlijke “vrouwelijke” hormonen op de lange termijn niet normaal. Dit betekent dat je hormonen tientallen jaren ongemakkelijk blijven. Kelly Brogan vertelt hetzelfde verhaal van verstoorde hormonale balans bij vrouwen die de pil hebben gebruikt, zonder een duidelijk teken dat het lichaam terugkeert naar normale hormoonspiegels. – Aanbevolen om te lezen.

De darm wordt negatief beïnvloed door BCP’s. Een ander ding dat “gek wordt” wanneer je de pil neemt, is je darmgezondheid. Colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn (beide gekoppeld aan chronische darmontsteking) komen vaker voor bij vrouwen die orale anticonceptiva gebruiken.

De pil vermindert de biologische beschikbaarheid van belangrijke vitamines en mineralen die uw lichaam nodig heeft. Artsen weten nog steeds niet hoe, maar BCP’s verlagen de opname van vitamines B1, B2, B5, B6, B9 (foliumzuur), B12, vitamine C en E, koper, magnesium, selenium en zink door het lichaam.

De pil veroorzaakt bloedstolsels. Als bepaalde soorten orale anticonceptie worden gebruikt, neemt de neiging om diepe veneuze trombose en longembolie te ontwikkelen drievoudig toe.

De pil maakt PMS erger. Degenen die drosperinone bevatten, een synthetische versie van progestine, zijn het ergst.

De pil verlaagt uw schildklierhormonen. De ziekte van Hashimoto komt niet alleen van de straling van Fukushima.

Met de pil kunt u aankomen, vocht vasthouden en een opgeblazen gevoel krijgen. De mainstream zal je vertellen dat de pil niet de reden is voor je gewichtstoename, maar voor het geval je denkt dat het zo is, maak je geen zorgen – het zal binnen een maand of twee verdwijnen.

De pil verhoogt het risico op borstkanker en baarmoederhalskanker. Geen brainer daar.

De pil, in tegenstelling tot andere anticonceptiemethoden, kan permanent vertraagde conceptie veroorzaken. Misschien wil je nu geen kinderen, maar hoe zit het met de toekomst?
Vruchtbaarheid is een zeer persoonlijke keuze, maar zowel vrouwen als mannen moeten op zijn minst op de hoogte zijn van wat chemische anticonceptiepillen met het lichaam doen en mogelijke redenen waarom ze zo zwaar worden voorgeschreven.

Dr. Gottfried adviseert,

“Voor sommige vrouwen is de BCP de gemakkelijkste of meest handige keuze, en bovenal steun ik het recht van een vrouw om te kiezen. Ik geef de voorkeur aan niet-hormonale vormen van anticonceptie zoals het koperen intra-uteriene apparaat (spiraaltje), cervicale caps, diafragma’s en condooms, maar ik begrijp dat ze niet altijd mogelijk, betaalbaar of adequaat effectief zijn.

via:

www.wakingtimes.com

Previous Voedingsmiddelen met meer 'vitamine C' dan een sinaasappel
Next Onderzoekers ontdekken de veganistische heilige graal - zeeplant die smaakt naar bacon, voedzamer dan boerenkool

You might also like

Natuurlijk genezen

ONGELOOFLIJK.. Ze giet mosterd in een heet bad en krijgt vervolgens dit resultaat…

Mosterd is niet alleen maar lekker op je hotdog. Je kunt deze heerlijke saus namelijk ook voor hele andere doeleinden gebruiken. Wist je namelijk dat het gele sausje goed is

Natuurlijk genezen

Gooi jij altijd de pit van een avocado weg? Vanaf nu niet meer, wondermiddeltje!

Avocado’s zijn heerlijk, vooral als ze helemaal rijp zijn. Perfect voor verschillende gerechten, salade’s of op een broodje met kip bijvoorbeeld. Wij zijn echte avocado fans! Maar de pit die

Natuurlijk genezen

De geneeskracht van bleekselderij

Bleekselderij is een natuurlijke bloedverdunner, een diuretisch medicijn en het gaat preventief te werk tegen kanker. Het is een zeer gezonde groente met medicinale werkingen. Het bevordert de gezondheid in