Heb jij last van brandend maagzuur? Deze producten helpen meteen!

Heb jij last van brandend maagzuur? Deze producten helpen meteen!

Luister naar dit artikel

Een grote ergernis in dit leven is brandend maagzuur. Het vervelende gevoel kan lang aanhouden en soms krijg je het gewoon niet weg. et hebben van slechte eetgewoonten, een sedentaire levenswijze, stress en andere slechte gewoontes zoals alcoholisme en roken kunnen leiden tot maagzuur.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Eerst even op een rijtje hoe het komt dat mensen lijden aan brandend maagzuur:
-Slechte eetgewoonten en slechte absorptie van voedsel.
-Hoge consumptie van zuurhoudende voedingsmiddelen: geraffineerde suiker en bloem, gefrituurd eten, rood vlees, worst, melk, suikerhoudende en alcoholische dranken.
-Te snel eten, niet goed kauwen.
-Een verzwakking van het spijsverteringsstelsel en tekort aan verteringsenzymen.
-Misbruik van maagzuurremmers en andere geneesmiddelen die leiden tot hogere niveaus van de zuurgraad.
-Slechte gewoonten en overmatig gebruik van tabak en alcohol.
-Stress en andere negatieve gewoonten.
-Het leiden van een sedentaire levensstijl.
-Wonen in een stedelijke of besmette omgeving.

Het hebben van een hoge zuurgraad waardoor maagzuur ontstaan kan erg pijnlijk zijn. Alleen jouw eetgewoonten verbeteren is niet genoeg om hier vanaf te komen. In dit artikel laten we zien hoe je door een simpel recept NOOIT meer last zult hebben van dit kwaaltje. Let goed op!

Hoe kom je er vanaf?
Kool is een uitstekende maagzuurremmer, want het reguleert de functies van je maag, lever en darmen, terwijl het de zuurgraad neutraliseert en maagzuur voorkomt, omdat het het maagslijmvlies beschermt.

Als je regelmatig kool eet, help je ook je lichaam te reinigen, verbeter je je immuunsysteem en verlicht je de pijn die veroorzaakt wordt door reuma.

Wat heb je nodig voor het maagzuur remmende recept?
-300 tot 400 gram kool
-50 gram extra vergine olijfolie
-Het sap van een halve citroen
-Een snufje zwarte peper, naar smaak
-Een snufje komijn, naar smaak
-5 gram zeezout of Himalayazout

Hoe maak je het precies?
Het is het beste om dit recept ’s ochtends te maken, zodat het een paar uur kan staan voordat je het eet.

Snijd de kool in dunne reepjes of gebruik hiervoor een keukenmachine. Zorg er wel voor dat het geen sap wordt.
Doe het in een glazen pot.
Voeg de olie, citroen, zout en kruiden toe.
Doe de deksel op de pot en laat het ten minste twee uur marineren op kamertemperatuur.

Verdeel dit recept in 2 delen en eet het ene deel bij de lunch en het andere bij het avondeten. Kauw het goed, als je dit niet doet dan kan dit namelijk zorgen voor gasvorming. Vandaar dat we ook komijn hebben toegevoegd.

Dit recept moet een vaste plek innemen als extra voor jouw lunch en avondeten. Het is dus een extraatje en geen vervanger. Als je bijvoorbeeld salade eet kun je wel kool er aan toevoegen. Binnen een paar dagen merk jij direct verschil, jouw zuurniveau gaat binnen no time omlaag en je zult je steeds beter voelen!

Voor mij helpt het enorm goed en ik hoor meer positieve verhalen om mij heen! Geef het dus zeker een kans als je wel eens last hebt van maagzuur en vergeet dit bericht niet even te delen, veel mensen zullen er baat bij hebben!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 11 fantastische tips om je huis voor eens en altijd PERFECT schoon te houden. Waanzinnig handig!
Next Koop geen dure onkruidverdelger. Hier zijn 12 manieren om onkruid te doden op een goedkope manier!

You might also like

Natuurlijk genezen

Slechts een klein slokje per dag zal wonderen doen voor je lever

Luister naar dit artikel De lever is een zeer belangrijk orgaan omdat speelt de rol van bloedfabriek op zich neemt en deelneemt aan het proces van de vernieuwing ervan. Daarnaast

Natuurlijk genezen

Onderzoek: handdesinfecterende middelen kunnen darmproblemen veroorzaken

Luister naar dit artikel Wist je dat de FDA (US Food and Drug Association) op 2 september 2016 19 veelgebruikte ingrediënten in antibacteriële zeep heeft verboden? Kortom, de FDA heeft

Natuurlijk genezen

12 problemen die bananen beter kunnen oplossen dan pillen

Luister naar dit artikel Deze informatie is ongelofelijk interessant. Na het lezen van dit artikel, zul je heel bananen heel anders bekijken. Bananen zijn helaas niet de populairste fruitsoort, dat