*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


HEFTIG! Om deze reden moet je nooit vragen om een schijfje citroen in je drankje!

HEFTIG! Om deze reden moet je nooit vragen om een schijfje citroen in je drankje!

Heerlijk zo’n verfrissend citroentje in je drankje met deze hoge temperaturen. Op een zomerse dag lijkt een ijskoud colaatje met een citroentje op een terras een heel goed plan, maar wacht… Er is namelijk iets waar je goed rekening mee moet houden.

Er is namelijk een onderzoek gedaan en gepubliceerd in the Journal of Environmental Health, blijkt dat bijna 70 procent van de gevallen onhygiënisch is en ook nog eens allemaal ziektes kan veroorzaken.

Tijdens dit onderzoek werden 43 restaurants bezocht en het vruchtvlees en de schil van 76 citroenen bekeken. De citroenschijfjes werden meteen na het serveren van het glas er afgehaald. In en op het vruchtvlees van de citroen zaten bacteriën afkomstig van de handen van het keukenpersoneel en/of de bedieningsmedewerkers. Dit kwam namelijk omdat zij eerder rauw vlees of andere producten hadden aangeraakt.

Er zijn meerdere onderzoeken gaan naar citroenschijfjes en daaruit kwam dat de helft van de schijfjes besmet was met resten van menselijke uitwerpselen. Hierin werden darmbacteriën, huidcellen, E.coli en stafylokokken aangetroffen. En houd je vast.. zelfs candida (een schimmel die normaal alleen in de vagina voorkomt) werd ontdekt.

Schrik je hier ook een beetje van? Wij weten niet of we voortaan nog een citroentje nemen… jij?

Previous Last van ouderdomsvlekken? DIT moet je erover weten. Gevaarlijk of niet? Iedereen moet dit bericht DELEN!
Next Last van donkere huid aan de binnenkant van de dijen? Dit is DE oplossing!

You might also like

Algemeen

Van agave tot sucrose: zo vind je toegevoegde suiker op het voedingsetiket

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Te veel suiker is ongezond, en het spreekt voor zich dat frisdrank en koekjes veel van het zoete

Algemeen

Elektriciteit op onwaarschijnlijke plaatsen: rotsoppervlakken over de hele planeet kunnen werken als natuurlijke zonnepanelen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Rotsen lijken misschien niet de eerste keus als een potentiële bron van schone en hernieuwbare energie, en nog

Algemeen

We Goten Heet Water Over Een Appel Uit De Supermarkt, Maar Wat Er Vervolgens Gebeurde? Bizar!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We eten allemaal weleens een appeltje. Logisch, want ze zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply