Het gezicht van de vrouw zwelt drie keer op na het gebruik van organische haarverf

Het gezicht van de vrouw zwelt drie keer op na het gebruik van organische haarverf

Luister naar dit artikel

Zijn buitenaardse wezens echt? Na de ervaring van een vrouw met een ernstige reactie op een haarverf, zou je haast denken van wel.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Steph O’Dell maakte zich op voor haar komende reis naar Amsterdam en wilde, net als veel vakantiegangers, er op haar best uitzien en zich goed voelen. In plaats van haar verlangen te verwezenlijken, kreeg ze in plaats daarvan ondraaglijke pijn toen haar hoofd drie keer zo groot werd als normaal.

Toen Steph 15 was, ontdekte ze voor het eerst dat ze een allergie had voor parafenyleendiamine PPD, een ingrediënt in permanente haarverf. Bijna tien jaar later had ze vooraf een patch-test op haar producten gevolgd.

Nadat ze zich realiseerde dat het PPD was die haar eerste alarmerende uitslag veroorzaakte, besloot ze alleen bleekmiddel te gebruiken om highlights te creëren.
Toen ze 18 jaar oud was, 3 jaar na haar eerste kennismaking met PPD, bleken haar highlights niet zoals gepland, en dus was ze gedwongen haar haar te verven, en helaas – haar gezicht zwol op.

Steph was in het reine gekomen met haar allergie, ze gaf in feite haarkleurstof op en kreeg ook het advies om henna-tatoeages en wenkbrauwtinten te vermijden.

Voor haar zusters verjaardagsreis naar Amsterdam, heeft Steph een afspraak geboekt bij een plaatselijke salon om haar hair extensions te laten passen en matchen. Ze had haar stylist verteld dat ze allergisch was voor PPD en ze liet ze zelfs foto’s zien van haar eerdere reacties.

Steph was ervan overtuigd dat de kleurstof haar hoofdhuid niet zou raken en dat alles ‘organisch’ was. Haar styliste vertelde over haar eerdere ervaringen en vertelde hoe ze ook allergisch was voor haarverf.

Na een snelle patch-test, zonder reactie, was ze blij om door te gaan met de service. Steph verliet de salon gelukkig genoeg, maar niet lang daarna begon ze wat irritatie rond haar nek te ervaren. Ze merkte op dat er haarkleurstofresten waren, die ze snel wegwaste en opvolgde met een toepassing van een verzachtende crème.

De volgende dag vlogen de zusters weg voor hun reis naar Amsterdam, rond dezelfde tijd begon Steph’s gezicht te zwellen. Ze zei: ‘Mijn bril voelde strak aan de zijkant van mijn hoofd en mijn nek voelde alsof het in brand stond.

In de hoop dat deze zwelling zou verminderen, liet ze het achter.

De volgende dag was Stephs hoofd enorm en haar ogen waren gezwollen dicht. “Het was zo pijnlijk, mijn hele gezicht en hoofd voelde jeukend en strak. Ik was ontdaan dat het gebeurde terwijl we in het buitenland waren voor de verjaardag van mijn zus, ik wilde niet dat iets haar grote dag zou verpesten. “Herinnert Steph.

Het ging zo ver dat Steph in het ziekenhuis belandde, ze kreeg antihistaminica en druppels voor haar ogen voordat ze terugkeerde naar haar hotel.

Van slecht tot erger, de volgende dag werd Steph zo gezwollen wakker, dat ze haar ogen niet eens kon openen, wat tijdelijke blindheid veroorzaakte.

Haar zus was doodsbang en belde hun vader, die voor hen betaalde om dezelfde dag naar huis te vliegen.

Steph herinnert zich dat ze haar zus moest vasthouden om haar te leiden, omdat ze niets kon zien.

Toen ze terugkwam in het Verenigd Koninkrijk, pakte haar vader haar op en bracht haar rechtstreeks naar Milton Keynes Hospital, waar ze adrenalineschoten kreeg. De verpleegsters maakten zich zorgen over haar ademhaling terwijl haar nek opzwol.

Uiteraard was Steph de hele tijd in paniek en verklaarde:

“Ik dacht dat ik zou sterven en een paniekaanval kreeg.

“Mijn moeder, Gayle, ontmoette ons in het ziekenhuis en ze herkende me niet eens omdat mijn gezicht zo gezwollen was.

“Ze merkte ons alleen op omdat ze mijn vader zag.”

Ze heeft 5 dagen in het ziekenhuis doorgebracht, waar ze werd behandeld met steroïden totdat haar gezicht weer normaal werd.

“Terugkijkend op de foto’s zag ik eruit als een alien,” voegde Steph eraan toe. “Ik kon niet geloven dat dit was gebeurd, vooral omdat mij werd verteld dat de kleurstof organisch was en vrij van PPD.”

“Ik was geschokt dat, hoewel mijn patchtest prima was, ik nog steeds op de kleurstof reageerde toen deze op mijn haar werd gebruikt. Ik zal haarverf nooit meer aanraken. In plaats daarvan omarm ik mijn natuurlijke haarkleur. ”

Gelukkig kreeg Steph de gelegenheid om haar zus mee terug te nemen naar Amsterdam voor haar 21e verjaardag, “ze kreeg eindelijk de reis die ze verdiende.”

Met dit verhaal geeft Steph ons een waardevol advies: “Fabrikanten kunnen de ingrediënten in producten op elk moment wijzigen, dus zorg er altijd voor dat u een patchtest uitvoert. Zelfs als u biologische producten gebruikt, weet u nooit of u zult reageren. ”

Voordat je haarverf gebruikt, natuurlijk, organisch of anderszins, is het altijd het beste om de ingrediënten dubbel te controleren. Neem contact op met de fabrikant als u het nog niet zeker weet.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Wetenschappers waarschuwen: eet geen mossen met viagra-effect
Next Beste kruiden en voedingsmiddelen om te eten voor een betere nierfunctie

You might also like

Algemeen

Is Kokosolie is eigenlijk net zo ongezond als rundsvet en boter?

Luister naar dit artikel In het recente verleden hebben veel gezondheidsexperts kokosolie aangeprezen als een gezond alternatief voor andere soorten vetten. Maar ondanks een reeks onderzoeken die de gezondheidsvoordelen van

Algemeen

Sperma-gezichtsmaskers worden nu een ding, schoonheidsexpert zegt dat het veroudering kan vertragen

Luister naar dit artikel Mensen zouden tegenwoordig elke nieuwe trend in mode en cosmetica proberen en zijn tot het uiterste gegaan om een ​​jonger uitziende huid te bereiken, van dure

Algemeen

Om deze reden moet je water nooit drinken dat een nacht heeft gestaan!

Luister naar dit artikel Als je net wakker bent geworden, heb je vaak enorme dorst. Je drinkt dan zonder na te denken uit het glas water dat al de hele