*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Het verband tussen hersenen en ooggezondheid

Het verband tussen hersenen en ooggezondheid

In deze video vertellen Jonathan Landsman, maker van NaturalHealth365 en Thomas Lewis, PhD, RealHealthClinics over het verband tussen ooggezondheid en je hersenfunctie. Wist u bijvoorbeeld dat cataract of gluacoom een ​​groter risico op dementie aangeven?

Dr. Lewis wijst erop: “je oog is een uitbreiding van je hersenen. Wat we in je ogen zien, vertelt ons vaak wat er aan de hand is in je hersenen. En oogveranderingen gebeuren tot 15 jaar voordat de hersenen veranderen. ”

Terwijl je deze video bekijkt, zul je ontdekken hoe het oog en de hersenen rechtstreeks met elkaar zijn verbonden. In feite kan een eenvoudig oogonderzoek worden gebruikt als een diagnostisch hulpmiddel voor een breed scala aan systemische, inflammatoire aandoeningen.

De gezondheid van uw ogen kan fungeren als een vroeg “waarschuwingssignaal” voor gezondheidsproblemen
Het oog kan op ziekte in de hersenen wijzen 15 jaar voordat het in de hersenen verschijnt.

En volgens duizenden hersenscans weten we dat dementie zich 30 – 50 jaar vóór een formele diagnose ontwikkelt. Bovendien spelen infecties in het hele lichaam een ​​grote rol bij de gezondheid van de hersenen en chronische ziekten.

Terwijl je doorgaat met het bekijken van de video, leer je over 3 natuurlijke manieren om een ​​betere hersenfunctie te ondersteunen plus nog veel meer!

Previous 20 voedingsmiddelen die het prikkelbare darm syndroom erger maken
Next Wetenschappers ontdekken plastic-etende wormen die de planeet kunnen redden

You might also like

Natuurlijk genezen

Met DEZE tips ben je in enkele dagen van je verkoudheid af! DIT is geweldig!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het is weer zover, het is winter. Het is buiten ontzettend koud, het is vroeg donker en de

Natuurlijk genezen

Hoe blauw licht van je smartphone hersenen en lichaam kan beïnvloeden

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het kan zijn dat je dit niet weet, maar je smartphone straalt een blauw licht uit dat je

Natuurlijk genezen

Knabbelen op uien en knoflook kan het risico op darmkanker verminderen, volgens studie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Alliumgroenten, samen met kruisbloemige groenten, staan ​​bekend om hun kankerbestrijdende vaardigheden. Veelgebruikte alliums in de keuken zijn knoflook,