*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hier schrik ik wel even van; vanaf nu eet ik nooit meer voorverpakte bakjes fruit.
mei 30, 2016 87130 Views

Hier schrik ik wel even van; vanaf nu eet ik nooit meer voorverpakte bakjes fruit.

Die voorverpakte bakjes fruit zijn natuurlijk hartstikke hanig. Je hoeft niet alles te snijden, en je neemt het makkelijk mee naar school of werk. We voelen ons dan zo trots als we aan dit bakje beginnen, in plaats van dat vette kaascroissantje in de kantine.

Helaas kloppen deze gedachten niet helemaal, want de kant-en-klare bakjes fruit zijn helemaal niet zo gezond voor je. De stukjes fruit hebben namelijk in een badje met ‘Naturseal’ gezeten. Dit is een oplossing van onder andere citroenzuur. Door deze oplossing verhoog je de levensduur van een stukje fruit of groenten.

natureseal

Even om een vergelijking te geven. De appelstukjes links op de bovenstaande foto zijn 3 weken en hebben het citroenzuurbadje gehad. Op appelstukjes rechts op de foto zijn ook 3 weken oud en hebben niet in dit badje gelegen. Zo op het eerste gezicht, lijkt je bakje fruit dus heel vers, maar eigenlijk is dit fruit dus al 3 weken oud.

Niet zo’n fijn idee dus! Wij gaan voortaan gewoon zelf met vers fruit aan de slag. Even wat meer snij en pelwerk maar dat hebben we er wel voor over. En jij?

Previous Last van bladluizen? Dit is de beste manier om er vanaf te komen!
Next Dit doodnormale drankje is volgens onderzoekers 1000 keer effectiever dan chemotherapie!

You might also like

Algemeen

Vind jij het schoonmaken van een blender ook zo’n rot klus? Met deze handige truc is hij weer schoon in een handomdraai!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een blender is superhandig. Je maakt er de lekkerste smoothies en soepen mee. Maar dan moet-ie schoon worden

Algemeen

6 Gevaarlijke afwasmiddelen die Vol zitten met kankerverwekkende chemische stoffen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We gebruiken allemaal afwasmiddel. Maar, waarom zou je iets gebruiken dat vol zit met agressieve chemicaliën? De meeste

Algemeen

10 redenen waarom melk niet goed voor je is

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Melk werd lange tijd gepromoot als gezondheidsdrankje. Het bevat essentiële vitamines en mineralen als fosfor en calcium. Een glas melk houdt

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply