*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hij pakt een aardbei en een rietje.. Wat hij er mee doet? Ge-wel-dige tip!
juni 13, 2016 5058 Views

Hij pakt een aardbei en een rietje.. Wat hij er mee doet? Ge-wel-dige tip!

Wat ik heerlijk vind in de zomer? Die verse en lekkere aardbeien. Iedereen zit weer volop aan dit lekkere fruit, heerlijk door een salade, een toetje of gewoon los. Ze zijn gezond vanwege alle vitamines die er in zitten dus dat is helemaal mooi. Het enige nadeel? Hoe haal je nou dat groene blaadje aan de bovenkant eraf, zonder je halve aardbei weg te gooien? Wij hebben de truc!

Check de video hieronder en probeer het eventjes zelf uit. Het is makkelijk en scheelt veel werk (en stukken aardbei). Daarnaast bespaart het jou ook nog eens een hoop afwas werk! Laat ons eventjes weten wat je er van vond en volg ons voor meer van dit soort tips!

Source: How to remove strawberry stems without cutting them

Previous Plaats pasta in een pan, de volgende stap? Jouw familie gaat van dit recept houden!
Next Ze bindt haar 2 middelste tenen aan elkaar vast! De reden is verbazingwekkend!

You might also like

Algemeen

Niet alle honing is op dezelfde manier gemaakt: hier is hoe je er zeker van kunt zijn dat de jouwe legitiem is

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Honing is een van de krachtigste natuurlijke remedies die er zijn. Afgezien van het toevoegen van een vleugje

Algemeen

Hiervoor zou je altijd een muntje in de vriezer moeten leggen voordat je op vakantie gaat

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Is het ooit voorgekomen dat je thuiskwam van een vakantie en het direct opviel dat alle klokken verkeerd stonden?

Algemeen

Ze doet centjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen. De reden? Goed om te weten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Nu het zomer is kunnen we weer massaal gaan genieten van de warme avonden en de gezellige barbecues.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply