*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hij spoot elke week melk op zijn planten. De reden? DIT geweldige effect!
juli 6, 2016 4206 Views

Hij spoot elke week melk op zijn planten. De reden? DIT geweldige effect!

We weten inmiddels allemaal wel dat het een sprookje is dat melk ontzettend goed zou zijn voor je botten, door de calcium die erin zit. Maar wist je dat melk wel een hoop andere voordelen heeft? Lees snel verder!

Groenere tuinen
Voor zowel planten voor binnen als buiten is melk een perfect middeltje om om ze groener te maken. Veel beter natuurlijk dan geld uitgeven aan schadelijke chemicaliën. Mix een beetje water met melk in een plantenspuit en spuit dit vervolgens op je planten. Dit houdt ook schimmels tegen.

Zilverwerk
Zure melk ga je natuurlijk niet bewaren, maar toch is het ergens handig voor: het is namelijk uitstekend om je zilverwerk ermee op te poetsen.

Pikant eten
Heb je iets te pikant gegeten? Neem een glas melk! Dit naturaliseert het branderige gevoel door de vetten die in melk zitten.

Ken jij nog andere voordelen van melk? Laat het ons weten!

Previous Pasta eten is goed voor de lijn (volgens een Italiaanse studie)
Next Maakt kurkuma je tanden witter?

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Top 5 groenten die goedkoper zijn om te telen dan om te kopen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Biologische groenten en fruit zijn de laatste jaren steeds populairder geworden omdat consumenten op zoek zijn naar gezondere

Bouwen en Verbouwen

5 krachtige methoden om een verstopte afvoer te ontstoppen zonder de loodgieter te bellen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je ooit in de douche gestaan ​​om alleen maar naar beneden te kijken en te beseffen dat

Bouwen en Verbouwen

HAAR HUIS RUIKT ALTIJD GEWELDIG EN NIEMAND WEET WAAROM. DIT IS HAAR GEHEIM!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Soms loop je iemands huis binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply