*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hij Stapelt Plastic Flessen Ondersteboven Op Elkaar. Wacht Tot Je Zijn Tuin Een Jaar Later Ziet…
april 22, 2016 13363 Views

Hij Stapelt Plastic Flessen Ondersteboven Op Elkaar. Wacht Tot Je Zijn Tuin Een Jaar Later Ziet…

Om je eigen groenten en fruit te telen heb je niet noodzakelijk een grote lap grond nodig, zo bewijst Willem van Cotthem met zijn ‘verticale moestuin‘. Met de flessentorens van deze Vlaamse plantkundige kan iedereen goedkoop een verticale tuin opzetten.

Hij transformeert gewone plastic flessen tot efficiënte containers voor het telen van kruiden, aardbeien en allerlei groenten. Met deze techniek kun je op een terras of zelfs binnenshuis met verrassend weinig plaats een biologische moestuin aanleggen.

Willem begon oude plastic flessen tegen een hek aan te plaatsen en vervolgens de zaden te planten. Binnen één jaar was deze buitenruimte uitgegroeid tot een weelderige moestuin met allerlei groenten en kruiden.

Voor het bouwen van een verticale moestuin heb je eigenlijk niet veel nodig. Zes flessen van hetzelfde formaat, een goede achtergrond om de flessen tegenaan te zetten, draad of tie-wraps om ze vast te maken, en potgrond – of een mengsel van zand, mest en compost – voor erin. Tevens hoef je geen moestuinbakken te kopen.

Op zijn blog Container Gardening legt hij gedetailleerd uit hoe je een gewone plastic fles transformeert tot een efficiënte container voor het telen van kruiden, aardbeien en allerlei groenten, of zelfs jonge fruitbomen. Bekijk in de onderstaande video hoe zijn moestuin eruit ziet – en vergeet deze video niet te delen met iedereen die groene vingers heeft!

Previous Dit Meelloze 3 Ingrediënten Muffin Recept Is 100% Gezond en 100% Heerlijk. Te Lekker!
Next Ze Boort 19 Gaten In Een Houten Bak. 5 Maanden Later? PRACHTIG!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

4 geweldige alternatieve manieren om bleek te gebruiken!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Bleek is niet alleen meer een schoonmaakmiddel voor je toilet en sanitair. Chloor kun je op zoveel alternatieve

Bouwen en Verbouwen

10 kruiden die het hele jaar door in water kunnen worden gekweekt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Of je nu kruiden wilt kweken voor medicinale voordelen, culinaire smaken of aangename ontspannende aroma’s, er is een

Bouwen en Verbouwen

HANDIG: Op deze manier verpak je eten zonder een dure vacuumeermachine!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je veel eten ingeslagen voor de feestdagen? Dan is een vacumeermachine een geweldig apparaat om je eten

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply