*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hij vouwt bakpapier over de kraan heen. De reden? Dit heb ik nog nooit gezien!
juni 21, 2016 9664 Views

Hij vouwt bakpapier over de kraan heen. De reden? Dit heb ik nog nooit gezien!

Bakpapier bestaat uit een laag papier dat is voorzien van een laag paraffine of ander materiaal dat zeer resistent is tegen hoge temperaturen. Hierdoor is het dus geschikt voor de oven, en hiervoor gebruiken de meeste mensen het dan ook voor. Maar wat velen niet weten, is dat bakpapier nog veel meer functies heeft. In de volgende video gaan we zien wat je allemaal wel niet met het papier kan. Dit zou iedereen moeten weten.

Door het laagje paraffine of een gelijksoortig beschermlaagje, is het papier resistent voor veel dingen. Zo kan je het papier over je gereedschap, je kraan of andere metalen dingen wrijven. Hierdoor zal er geen kalk of roest meer op deze producten komen. Ook is het papier erg sterk en zelf zo sterk dat het als trechter gebruikt kan worden.

Kortom, bakpapier is multifunctioneel en het product kan eindeloos toegepast worden op verschillende gebieden. De voorbeelden die we hiervoor gaven zijn slechts het begin.

De beschermlaag van het bakpapier is dus erg handig en kan het leven een stuk gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld als je een nieuwe tas hebt gekocht en de rits hiervan loopt nog een beetje stroef.

Geen probleem, wrijf goed met bakpapier erover en hij loopt beter dan ooit. Dit geldt ook voor de stang boven het douche gordijn en ga zo maar door. Kortom, bakpapier is een goedkope oplossing voor veel alledaagse problemen.

In deze video zien we nog enkele voorbeelden. Bekijk deze ‘life hacks’ en vergeet dit bericht niet te delen met al je familie en vrienden op Facebook zodat hun leven ook weer een stukje gemakkelijker wordt.

Previous Stop het enkel een onkruid te noemen, het is een van de beste plantensoorten om uw gezondheid een boost te geven.
Next Guave bladeren zijn geweldig en helpen tegen haaruitval!

You might also like

Algemeen

Wombats zijn de helden van de Australische branden, die dieren onderbrengen in hun holen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Temidden van alle verwoesting veroorzaakt door de bosbranden in Australië, is een onwaarschijnlijke held naar voren gekomen: de

Algemeen

Hoe pers je een granaatappel met een elektrische Juicer?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Granaatappels zijn vruchten met een harde buitenkant en zijn gevuld met honderden kleine rode zaadjes. Alleen de zaadjes

Algemeen

Hou muggen weg uit je huis door potjes met dit mengsel door je huis te verspreiden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het is heerlijk warm vandaag, maar er zijn ook nadelen aan verbonden: muggen. Die vervelende vliegende rakkers die

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply