Hoe grafeenoxide uit je lichaam te verwijderen
maart 30, 2023 1760 Views

Hoe grafeenoxide uit je lichaam te verwijderen

Luister naar dit artikel

Sommigen zullen beweren dat het toedienen van mRNA COVID-injecties aan zoveel mogelijk mensen het belangrijkste, op winst gerichte motief van Big Pharma was tijdens de pandemie – evenals het motief van de wereldwijde politieke elites die Pharma naar de kieuwen financiert. Maar zoals we inmiddels weten, zijn deze injecties niet zonder risico en hebben ze onschuldige mensen verwond, uitgeschakeld en gedood.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Herinner je je de terugroepactie van COVID-shots in Japan, die werd ingesteld nadat bleek dat bepaalde partijen besmet waren met stukjes roestvrij staal? Of wat dacht je van de verontrustende onthulling dat COVID-injecties grafeenoxide bevatten – een schadelijke stof waarvan sommige artsen geloven dat deze daadwerkelijk kan worden afgestoten van degenen die de injectie hebben gekregen naar degenen die dat niet hebben gedaan, en daarom een gezondheidsrisico vormt voor beide groepen?

Blijf lezen om meer te weten te komen over de voedingsstoffen die u zou kunnen gebruiken om uw dieet aan te vullen en uw lichaam te helpen mogelijke verontreinigingen zoals grafeenoxide weg te spoelen.

Vraagt u zich af hoe u grafeenoxide uit het lichaam kunt krijgen? Deze twee antioxidanten zijn essentieel

Volgens een recensie uit 2016, gepubliceerd in het collegiaal getoetste tijdschrift Particle and Fiber Toxicology, is blootstelling aan grafeemoxide bij mens en dier in verband gebracht met een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder lever- en nierbeschadiging, ontsteking en tumorgroei in de longen. verminderde celfunctie, verhoogde oxidatieve stress en celdood. In de context van de recente zogenaamde pandemie hebben sommige artsen de hypothese opgesteld dat veel van de symptomen van grafeenoxidevergiftiging in feite een actieve COVID-achtige infectie nabootsen.

En zoals wij en anderen hebben gemeld, is ook aangetoond dat grafeenvezels interageren met EMF-straling en ongewoon gedrag vertonen – zoals samenklonteren in steeds grotere vezels – indicatief voor potentiële elektrische of magnetische eigenschappen.

Maar hoewel de bekende en onbekende risico’s van het hebben van grafeenoxide in het lichaam zorgwekkend zijn, zijn er dingen die u kunt doen die u wat meer gemoedsrust kunnen geven.

Volgens gegevens gedeeld door The Exposé zijn glutathion en N-Acetyl-Cysteïne (NAC) twee belangrijke voedingsstoffen die kunnen worden gebruikt om uw lichaam te helpen zich te ontdoen van grafeenvezels en/of hun negatieve gezondheidseffecten tegen te gaan, te verzachten of om te keren.

Een oudere maar relevante recensie, gepubliceerd in het Journal of the International Society of Sports Nutrition, merkt op dat “glutathion en N-acetyl-cysteïne (NAC) antioxidanten zijn die vrij populair zijn vanwege hun vermogen om oxidatieve stress te minimaliseren en de downstream negatieve effecten waarvan wordt gedacht dat ze zijn geassocieerd met oxidatieve stress.” Deze krachtige antioxidanten zijn ook in de klinische setting gebruikt om mensen met andere aandoeningen te helpen.

Suppletie met glutathion is vooral belangrijk omdat grafeenoxide kan interageren met en geoxideerd kan worden door specifieke EMF-frequenties (van bronnen zoals 5G-gsm-torens), een fenomeen dat effectief “het vermogen van het lichaam om voldoende glutathion aan te maken, overschrijdt, wat het immuunsysteem vernietigt en ziekte veroorzaakt,” schrijft The Exposé.

Voedingsmiddelen die u kunt eten en die de productie van glutathion en NAC door uw lichaam (beschouwd als een voorloper van glutathion) ondersteunen, zijn onder andere:

 • Kruisbloemige groenten zoals broccoli, bloemkool, boerenkool en spruitjes
 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten, waaronder rundvlees, gevogelte en vis
 • Groene thee
 • Spinazie
 • Asperges
 • Okra
 • Avocado’s

Andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsstoffen zoals vitamine C (bijvoorbeeld citrusvruchten) en selenium (bijvoorbeeld paranoten), omega-3-vetzuren (bijvoorbeeld vette wilde vis) en B-vitaminen (bijvoorbeeld kikkererwten en andere peulvruchten)
Sommige mensen kunnen er ook voor kiezen om supplementen te nemen, waaronder oraal of intraveneus glutathion en oraal NAC in combinatie met zink (wat kan helpen om grafeenoxide nog gemakkelijker af te breken). Dus weet gewoon dat als je al een overwegend plantaardig, volwaardig dieet eet, je waarschijnlijk op zijn minst wat essentiële ondersteuning krijgt.

Naast glutathion en NAC zijn hier aanvullende supplementen die u zou kunnen overwegen om schadelijke gifstoffen die verband houden met COVID-injecties weg te spoelen

 • Astaxanthine
 • Melatonine
 • Mariadistel
 • Quercetine
 • Vitamine C
 • Vitamine D3

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Nieuwe recensie onthult verrassende voordelen van DIT gewone fruit
Next Chloor in zwembaden veroorzaakt ziekten, infecties en kanker

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van ouderdomsvlekken? DIT moet je erover weten. Gevaarlijk of niet? Iedereen moet dit bericht DELEN!

Luister naar dit artikel We hebben allemaal bruine vlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Of het nou op je gezicht, benen, armen of schouders zijn, deze vlekken zijn overal op je

Natuurlijk genezen

Artsen in India herontdekken de 4000-jarige geschiedenis van kokosolie in de natuurlijke geneeskunde, inclusief het vernietigen van virussen

Luister naar dit artikel Het nummer van het Journal of The Association of Physicians in India in juli 2020 heeft zojuist een artikel gepubliceerd met de titel: Steun Naturotheek: Alleen

Natuurlijk genezen

Genees je longen met DEZE thee. Het helpt bij hoesten, astma, bronchitis, emfyseem, infecties en meer.

Luister naar dit artikel Oregano wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor zijn potentiële gezondheidsvoordelen. De meeste van deze voordelen worden toegeschreven aan de anti-kanker, antibacteriële en antioxidante eigenschappen van het