HOE NEEM JE EEN SUPER DETOX-BAD MET 2 ZOUTEN DIE JE LEVEN VERANDERT?
april 4, 2018 6099 Views

HOE NEEM JE EEN SUPER DETOX-BAD MET 2 ZOUTEN DIE JE LEVEN VERANDERT?

Luister naar dit artikel

Het genezingsproces van wonden kan worden versneld door een zout detox-bad. Ondanks dat het een beetje prikt, maar de effecten op de wonden is geweldig.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit type zoutbaden is nuttig voor ernstige huidproblemen. Om te voorkomen dat mensen lijden aan eindeloze pijn en jeuk.

Hier presenteren we een zoutbadcombinatie: Himalayazout en Epsom-zout. Ze hebben allemaal geweldige eigenschappen, dus als je ze in één zoutbad combineert, creëer je een zeer gunstig detox-bad. Dit type bad heeft geweldige helende en verzachtende eigenschappen, het is zeer efficiënt en het is goedkoop en veilig in gebruik.

Epsom zout

Dit is een mineraalverbinding die zich in water bevindt en rijk is aan sulfaat en magnesium. Het ziet eruit als grote zoutkristallen en dat is de reden waarom het een zout wordt genoemd. De naam komt van de stad Epsom in Surrey, Engeland, waar dit zout voor het eerst werd gedistilleerd.

Dit zout kan gebruik worden voor voedsel, voor persoonlijke verzorging en voor de landbouw. Het is belangrijk om op te letten welk zout u koopt.

Onze huid is het grootste ontgiftingsorgaan. Wanneer u een Epsom zoutbad hebt, werken magnesium en sulfaat samen om de gifstoffen via de huid uit het lichaam te verwijderen. Deze mineralen worden ook opgenomen in de huid om de magnesium- en sulfaatgehaltes van het lichaam te verbeteren. Een toename van het magnesiumgehalte dat u krijgt door te weken in een zoutbad van Epsom, zonder bijwerkingen te hebben!

Himalayazout

Dit zout is het zuiverste en bekendste oudste zout dat een breed scala aan natuurlijk voorkomende mineralen biedt die essentieel zijn voor ons lichaam. Je voelt je alsof je doorweekt bent in een oceaan van energie door dit ongelooflijke zout aan je bad toe te voegen. De zouten en mineralen die vrijkomen in het water kunnen door de huid worden opgenomen door gebruik van dit bad.

Gezondheidsvoordelen van een zoutbad

Bij gebruik in een zoutbad bieden Epsom en Himalaya zouten dezelfde voordelen.

Verlicht premenstruatiesymptomen (opgeblazen gevoel, krampen, migraine,)
Verhoogt de bloedcirculatie
Verbetert de gezondheid van de luchtwegen
Vermindert de zuurgraad en helpt de pH-niveaus in het lichaam in balans te houden
Versnelt de genezing van kleine snijwonden, zwelling, blauwe plekken, gescheurde of gespannen ligamenten en spieren
Verzacht zonnebrand en insectenbeten
Ontspant spieren, vermindert stress en bevordert een betere nachtrust
Het bezit krachtige antiseptische eigenschappen en kan huidaandoeningen zoals acne, uitslag, eczeem, psoriasis en droge huid behandelen
Elimineert gifstoffen via de huid
Verlicht spierkrampen en jichtige gewrichtspijn
Zuivert, reinigt en voedt je lichaam met essentiële mineralen

De hoeveelheid zout moet worden bepaald aan de hand van het gewicht van de persoon, aldus dr. David Jockers. Dit isde hoeveelheid voor een standaard badkuip die waarschijnlijk 25 – 30 liter water zal bevatten.

Meting voor Epsom-zout:

Individuen tussen 60 en 100 lbs: 1 kop

Personen tussen 100-150 lbs: 1½ kopjes

Kinderen onder de 60 lbs: ½ kopje

Individuen tussen 150-200 lbs: 2 kopjes

Voor elke 50 lb meer – voeg een extra ½ kopje zouten toe

Gebruik Epsom-zout samen met Himalayazout in uw bad. Het wordt aanbevolen om alleen met Epsom-zout te starten als u geen detox-ervaring heeft en dit voor de eerste keer doet.

Notitie:

Gebruik dit bad niet als u open wonden of brandwonden, hart- en vaatziekten heeft of als u zwanger bent. Raadpleeg uw arts voordat u een of andere vorm van detox gebruikt als u langdurig medicatie gebruikt.

Het eerste wat u moet te doen, is het bad schoonmaken en uitspoelen om ervoor te zorgen dat er geen vuil of schimmel in zit. Vul dan de badkuip met warm water – 37o Celcius (of 97o Fahrenheit), omdat het warm genoeg is om beide zouten op te lossen. Als u een hoge bloeddruk heeft, wordt het niet aanbevolen om warm water te gebruiken!

Vermijd het gebruik van badadditieven zoals shampoos, oliën of zeep. Je moet niet afspoelen na het zoutbad, alleen handdoekdroog maken.

Het wordt aanbevolen om een gezonde en lichte maaltijd te nemen voordat je dit detox-bad gaat doen en je zult niet duizelig worden aan het einde, van een lege maag of een laag suikergehalte.

Blijf gehydrateerd, drink veel water voor en na het bad gedurende de dag. Terwijl u het bad neemt, moet u een fles water nemen en het drinken. Sommige muziek helpt je ontspannen!

Week gedurende minimaal 40 minuten om alle voordelen van de zouten te absorberen.

Neem voorzorgsmaatregelen bij het verlaten van het bad. Veel ontgiftingsactiviteiten gaande in je lichaam, dus we raden je aan om het water af te tappen en langzaam uit te stappen.

Het kan zijn dat na het nemen van het zoutbad de kleur van het water verandert in een melkachtige kleur. Het hangt af van je gezondheid, maar dit komt omdat de gifstoffen uit het lichaam worden getrokken. Het water kan bruin zijn in gevallen waarin personen rokers zijn of worden blootgesteld aan industriële gifstoffen.

Hoe vaak u dit zoutbad neemt, hangt van u af. Je kunt het een tot drie keer per week nemen als je het aankan.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Verlaag Cholesterolspiegels, Zuurgraad en Genees maagproblemen met slechts 1 glas van deze drank in de ochtend
Next HOE BEHANDEL JE EEN URINEWEG INFECTIE MET ACV EN BAKING SODA

You might also like

Natuurlijk genezen

9 Planten en kruiden die longschade herstellen, infecties bestrijden en de gezondheid van de longen bevorderen

Luister naar dit artikel Wanneer je hoest, verkoudheid of een verstopte neus hebt, zoek dan geen commerciële medicijnen in het kastje voordat je het probleem op een natuurlijke manier probeert

Natuurlijk genezen

Zeg Vaarwel Tegen Vertigo, Lupus, fibromyalgie, artritis, chronische vermoeidheid, schildklier problemen en veel meer!

Luister naar dit artikel De moderne maatschappij heeft ons gedwongen om een ongezonde levensstijl te leiden, geconsumeerd verwerkt en ongezond voedsel, leven in een besmette omgeving, omgaan met constante stress,

Natuurlijk genezen

Van deze 10 tips krijg je direct weer energie (en het is niet koffie)

Luister naar dit artikel Vermoeidheid, we hebben we er allemaal wel eens last van. Het is geen pretje als je lichaam aanvoelt als een zak aardappelen die je constant mee