Hoe statines hartproblemen veroorzaken; Gebruik in plaats hiervan deze natuurlijke oplossingen
april 8, 2018 13512 Views

Hoe statines hartproblemen veroorzaken; Gebruik in plaats hiervan deze natuurlijke oplossingen

Luister naar dit artikel

In het verleden hebben enkele artsen voorgesteld dat statinegeneesmiddelen in onze watervoorzieningen moeten worden gebracht en moeten worden uitgedeeld aan fastfoodklanten. Alsof gefluorideerd water dat zich voordoet als een noodzakelijk massageesmiddel dat giftig blijkt te zijn, niet voldoende is.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een op de vier Amerikanen van 55 jaar of ouder heeft een statinegeneesmiddel, van wie de meesten geen hart- en hartproblemen hebben. Velen zijn voorgeschreven statines uitsluitend voor hoog cholesterolgehalte, zelfs toen de FDA eindelijk rondging om enkele, niet alle, bijwerkingen op statinelabels en advertenties te forceren.

Misschien was Pfizer niet tevreden met hun verkoopomzet van $ 140 miljard terwijl het patent op Lipitor van kracht was. Nu blijven andere farmaceutische bedrijven winst boeken met hun statine-medicijnversies terwijl MD’s en cardiologen hen pushen op onwetende mensen van middelbare leeftijd die denken dat hun artsen het beste weten. Zelfs veel jonge mensen worden nu opgelicht door het nemen van statinerecepten vanwege een verouderde houding ten opzichte van LDL versus HDL-spiegels.

Dr. Carolyn Dean, MD, ND, auteur van Death by Modern Medicine, en gepassioneerd promotor van magnesiumsupplementen, plaatste een samenvatting van een Japanse studie die statinegeneesmiddelen statistisch als daders van de gezondheid van slecht hart beschuldigt in plaats van de gepropageerde oplossingen van de gezondheid van het hart.

De advertentie hieronder verscheen in 2002 in Canadese publicaties. Een solide voorbeeld van pro-statine-propaganda
Pfizer moet miljoenen dollars hebben besteed aan precies deze ene advertentie. De implicatie is duidelijk, je zult niet sterven zolang je bloed “cholesterol” laag is en je kunt er beter een statine voor nemen als dat niet zo is. Dit was en is een leugen. Bij primaire preventie is er geen bewijs dat het leven is verlengd door een statine. De logische gevolgtrekking is dat zolang je cholesterol laag is, je alles kunt eten. Geen probleem met het eten van die met chocolade gecoate ijsrepen en een gewicht van 300 pond.

pfizer-propaganda

Studies die statines echt bij het vuilnis zetten door de meeste artsen en de FDA genegeerd

De Japanse studie-samenvatting gepost in het maart 2015 tijdschrift Expert Review of Clinical Pharmacology getiteld “Statines stimuleren atherosclerose en hartfalen: farmacologische mechanismen” waarvan dr. Dean enthousiast was, besluit met deze mild genoemde stinger:

“Zo kan de epidemie van hartfalen en atherosclerose die de moderne wereld teistert paradoxaal genoeg worden verergerd door het doordringende gebruik van statinegeneesmiddelen. We stellen voor dat de huidige richtlijnen voor statinebehandeling kritisch opnieuw worden geëvalueerd. ”

De samenvatting vermeldt hoe CoQ10 de productie is, die wordt belemmerd door statines. Wij online gezondheidsfreaks weten dat CoQ10 (coezyme Q10) werd ontdekt en het eerst werd gebruikt in Japan voor de gezondheid van het hart en internationaal werd verspreid als een supplement om de cellulaire energieproductie of ATP (xxx) te verbeteren.

Dus, dit noodzakelijke ondersteunende co-enzym voor een goed hart en cardiovasculaire gezondheid is uitgeput door statinegeneesmiddelen. Geen goede start, toch? Het abstract gaat verder met te vermelden hoe vitamine K2 wordt geremd. Het is nu bekend dat K2-7 of MK-7-supplementen en voedingsmiddelen rijk aan K2-7-achtigen zoals natto nodig zijn om ervoor te zorgen dat calcium niet (letterlijk) in aderen en in hartkamers verkalkt. In plaats daarvan zorgt K2-7 samen met magnesium ervoor dat calcium in botten en tanden terechtkomt.

De calcificatie van calcium in slagaders leidt tot de ontsteking die cholesterol probeert op te lossen. Zo heeft cholesterol de schuld voor geblokkeerde slagaders omdat het “band-aides” vormt op calciumophopingen die de bloedvaten aansteken.

De nadruk op het versterken van calciumsupplementen heeft geleid tot een verslechtering van de gezondheid van het hart. Vitamine K2 helpt calcium uit het bloed in de botten te brengen waar het zou moeten zijn. Zowel magnesium als silica zijn mineralen die dit proces ondersteunen, nog een reden waarom dr. Dean magnesium bevordert.

De Japanse studie isoleert ook hoe statines de biosynthese van selenium-eiwitten zoals glutathion verstoren, wat dient om lipideperoxidatie te voorkomen, een proces dat membranen van cellen veroorzaakt die gemaakt zijn van (slik) vet!

Een studie uit 2013 in Ierland, “The Ugly Side of Statins. Systemische beoordeling van de onbekende Onbekenden “, afgesloten met een vechtende, Ierse botte klap:” Deze bevinding [s] van statinegevaarlijke bijwerkingen waren te laag gerapporteerd en de manier waarop ze deze het publiek onthouden, en het zelfs verborgen houden, is een wetenschappelijke farce. ”

Die studie was te zien op healthimpactnews.com en de volledige open access-studie over statine-verschrikkingen is hier beschikbaar.

Dat onderzoek uit 2013 werd afgerond voordat enkele medische wetenschappers wakker werden om te beseffen dat onze Alzheimer en andere neurologische ziekte-epidemie geassocieerd is met de schadelijke effecten van het vernietigen van het productieproces van cholesterol, een beoogd doelwit van statinegeneesmiddelen.

Een goed cholesterolgehalte is nodig voor hersencelwanden en meyeline-omhulling van het zenuwstelsel, die beide het centrale zenuwstelsel beschermen om goede elektrische neuronencommunicatie te bevorderen.

Betere opties voor het handhaven van de gezondheid van het hart

Dr. Dean heeft enkele basissuggesties voor de gezondheid van het hart. Zij beveelt aan om magnesium van hoge kwaliteit te consumeren, dat beschouwd wordt als het “meestermineraal”, omdat het betrokken is bij meer dan 300 cellulaire metabolische processen, waarvan er vele direct van invloed zijn op het hart.

Ze wijst erop dat magnesium ook de overproductie van cholesterol remt in plaats van die productie volledig te vernietigen zoals statines dat doen. Magnesium helpt bij het handhaven van een goede balans van de cholesterolproductie.

Met te weinig cholesterol kan de initiële omzetting van zonlicht in vitamine D3 niet plaatsvinden en kunnen er ook geen voldoende celmembranen voor de ondersteuning van de lipiden en de productie van hersencellen zijn. Lage vitamine D-spiegels zijn voorlopers van verschillende ziektetoestanden.

Linus Pauling bedacht zijn eigen vitamine C- en L-Lysine-aminozuurcombinatie om verkalkte plaque uit slagaders te verwijderen en de hier beschreven arteriële elasticiteit te bevorderen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Verwijder spataderen met behulp van de magie van olijfolie, hier is hoe
Next 9 Planten die pijn en pijn verminderen om thuis te groeien

You might also like

Natuurlijk genezen

Als je dat leest zal je NOOIT meer het water van je rijst weggooien!

Luister naar dit artikel Je zal vast niet bij het koken van rijst denken dat het rijstwater ook ergens voor dient!? Het klinkt een beetje gek maar het water waarin

Natuurlijk genezen

De dingen die doktoren voor ons verborgen houden: Vier redenen waarom je ALTIJD in de douche moet plassen!

Luister naar dit artikel Er speelt al een eindeloze discussie tussen mannen en vrouwen over het plassen in de douche. Ondanks dat ik er persoonlijk een groot voorstander van ben,

Natuurlijk genezen

Het middel om voor altijd van gewrichtspijn af te komen ligt voor nog geen euro in de supermarkt!

Luister naar dit artikel Citroenen zijn een van de gezondere fruitsoorten. Citroen bevat vitamine C, A, B1, B6, magnesium, bioflavonoïden, foliumzuur, pectine, fosfor, kalium, calcium en ga zo maar door.