*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Iedereen zou deze subtiele symptomen moeten kennen van longkanker!

Iedereen zou deze subtiele symptomen moeten kennen van longkanker!

Longkanker is de meest dodelijke vorm van kanker. Helaas eist deze ziekte elk jaar weer duizenden levens. Deze vorm van kanker heeft het hoogste sterftepercentage.

De ziekte besmet jaarlijks zo’n 2.000 mensen en slechts 17% is na 5 jaar van de diagnose nog in leven. omdat de symptomen en klachten zich vaak pas uiten als de ziekte is uitgezaaid in de patiënt dat het vaak al te laat is. Toch is er een subtiel symptoom dat je kan waarschuwen.

De bekendste klachten van longkanker zijn onder ander:
– Hoofdpijn
– Gewichtsverlies
– Vermoeidheid
– Rugpijn.

Ook op andere plekken in het lichaam kan een patiënt pijn krijgen. De kanker verspreid zich via de lymfeklieren door het bloed. Helaas is het meestal al te laat als je deze tekenen ontdekt. De kanker heeft het lichaam al te erg aangetast. Heb je echter al lang tijd van een aanhoudend kriebelhoest, zonder aanwijsbare reden? Ga dan eens naar de huisarts.

Kriebelhoestje
Hoesten is vaak het eerste symptoom van longkanker, maar omdat iedereen wel eens hoest en het natuurlijk relatief onschuldig lijkt, blijven veel mensen er te lang mee rondlopen.

Dit is op zich niet heel raar want vaak word een hoestje veroorzaakt door een verkoudheid of bronchitis en het is ook niet ongebruikelijk dat je er na een verkoudheid nog wat langer last van blijft houden. Maar als je nou een prikkelhoest die net weg wil gaan of een ander hoestje te pakken krijgt zonder verkoudheidsvirus of bronchitis hebt, zou het verstandig zijn om met je huisarts te praten.

Deel deze tip met je familie en vrienden op Facebook.

Previous CBD olie: Wat zijn de gezondheidsvoordelen
Next Hoofdpijn stopt direct met het gebruik van dit wonder middeltje.. Dit had ik eerder willen weten!

You might also like

Natuurlijk genezen

Je hebt ongeveer 20 pond aan gif in je dikke darm. Hier is wat je eraan kunt doen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De dikke darm is een vitaal onderdeel van een gezond, goed functionerend lichaam. Het speelt een rol bij

Natuurlijk genezen

Je immuunsysteem woont in je darmen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ziektes, aandoeningen, de voorkoming en behandeling ervan staat of valt met een optimaal werkend immuunsysteem, en er wordt

Natuurlijk genezen

Met DEZE tip kom je gemakkelijk van je striae probleem af!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ontzettend veel mensen hebben last van striae. Niks om je voor te schamen,maar toch kan je er onzeker