*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


In plaats van normale olie gebruikte ze een mand lang kokos olie, resultaat? Geweldig!
juni 27, 2016 5228 Views

In plaats van normale olie gebruikte ze een mand lang kokos olie, resultaat? Geweldig!

Gezond eten is enorm belangrijk, dat weet iedereen. Maar wist je dat het koken met kokos olie veel beter is dan koken met ‘normale’ olies? Het heeft super veel voordelen, wij hebben ze in een lijstje op een rijtje gezet voor jullie!

Je valt er van af!

Het laat jou voller voelen waardoor je minder eet, het resultaat? Je verliest zonder er veel voor te doen kilo’s! Ook helpt het jouw metabolisme op gang te brengen door de voedingsstoffen die het bevat.

Het helpt tegen infecties

Laurinezuur is een veel voorkomende vorm van vetzuren in kokosolie. Dit dood bacteriën en schimmels. Dus als je gevoelig bent voor ziektes is dit een goede manier om te vechten tegen die nare ziekteverwekkers!

Goed voor het hart!

Hart-en vaatziekten komen veel voor op latere leeftijd. Dit kun je op verschillende manieren voorkomen en kokosolie is er daar een van! Het helpt het bloedlipidenprofiel te verhogen en hoge cholesterol te verlagen!

Helpt tegen buikpijn!

Het helpt tegen bacteriën in jouw buik waardoor het jouw buik en maag rust geeft.

Het helpt de hormonen te balanceren

Kokosolie doet wonderen voor vrouwen na de menopauze . Omdat het een grote bron van verzadigd vet en laurinezuur is, helpt het om uw oestrogeenspiegel in balans te houden . Zorg er wel voor om het op te laden met bijvoorbeeld avocado , lijnzaad en ghee.

Heb jij hier ook veel aan gehad? Vergeet dit bericht niet eventjes te delen!

Previous Ze doet centjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen. De reden? Goed om te weten!
Next Ze had last van haar buik, tot ze dit wondermiddel nam.. De nieuwe hype in Nederland!

You might also like

Natuurlijk genezen

Iets te lang blijven bakken in de zon maar geen zonnebrand bij de hand? Dit veelgebruikte product kan direct verlichting bieden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! LEKKER WEER HE JONGENS!! De laatste 2 weken is het werkelijk goddelijk weer buiten. We kunnen weer zitten

Natuurlijk genezen

Met dit geweldige product ontstop je op een natuurlijke wijze je slagaders!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Granaatappels hebben tal van voordelen voor de gezondheid. Ze zijn bijzonder efficiënt in het ontstoppen van slagaders en

Natuurlijk genezen

Zwarte peperolie kan urinezuur verwijderen, vermindert angst, verslaat alcohol en het verlangen naar sigaretten en artritis (VIdeo)

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Zwarte peper is het best bekend om zijn vermogen om maaltijden op smaak te brengen en de smaak

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply