Dit is waarom je meer eieren zou moeten eten!
december 3, 2016 11117 Views

Dit is waarom je meer eieren zou moeten eten!

Luister naar dit artikel

De titel van deze post kan voor velen een beetje als een verrassing komen; velen van ons zijn opgevoed met de overtuiging dat eieren een ton van slechte cholesterol bevatten en de overtuiging hebben ontwikkeld dat het eten van eieren kan leiden tot allerlei coronaire hartziekten, zonder twijfel een van de grootste gezondheidsproblemen voor onze natie.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Echter, zoals Wake Forest University onderzoekers hebben ontdekt, kon dit niet verder van de waarheid zijn. Tijdens hun studies naar de gezondheidsvoordelen en nadelen van eieren, vonden zij geen verband tussen eieren en hart-en vaatziekten.

In feite zijn veel gezondheidswerkers zelfs gaan verwijzen naar eieren als het “perfecte voedsel”! De feiten ondersteunen deze bewering; eieren voorzien het lichaam van allerlei belangrijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, allemaal in een lage calorie vorm, minder dan 72, om precies te zijn.

Eieren zijn ook handig en heel gemakkelijk om te koken, dat is misschien wel waar ze hun slechte reputatie van hebben; we hebben de neiging om ‘handig’ voedsel als ongezond te labelen en terwijl dit het geval kan zijn met fast food, is dit zeker niet het geval voor eieren.

Dit gezegd hebbende, hier zijn zeven redenen waarom je meer eieren zou moeten gaan eten.

1. Een boost nodig?

Eieren bieden een flink aantal voedingsstoffen die stemming en geestelijke gezondheid stimuleren. Deze voedingsstoffen omvatten omega-3 vetzuren, zink, vitamine B en jodide. Van deze is allemaal bekend dat ze vermoeidheid verminderen , die in combinatie met hun gemak van eieren de perfecte maaltijd maakt om te bereiden voor een lange dag op het werk.

2. Hoe denk u over wat hulp bij het tillen?

Uw stemming is niet het enige wat eieren kunnen verhogen; ze doen ook fantastisch werk bij het bevorderen van de spiergroei. De B12 vitaminen in eieren bevorderen ook gezonde spiersamentrekkingen, dit is bijvoorbeeld heel handig voor tuinders want terwijl ze, tillen, bukken en strekken en hun lichaam in allerlei rare vormen draaien in het belang van het bereiken van en de zorg voor moeilijk te bereiken planten.

3. Kanker preventie

Kanker is een van onze grootste wereldwijde problemen in de 21e eeuw. Maar hoewel velen ervoor kiezen om afhankelijk te zijn van voorgeschreven pillen en medicijnen om de ziekte te voorkomen, kan de oplossing zo simpel zijn als het oppakken van een extra doos eieren per week van uw supermarkt.

Vrouwen die meer eieren eten hebben 24% minder kans om borstkanker te ontwikkelen dan ze anders zouden hebben. Van het eten van een groot, vol (dooier en al) ei is gevonden dat het je lichaam 30% van de aanbevolen inname van choline geeft.

4. Hersen kracht

Choline, dezelfde voedingsstof die kanker voorkomt, helpt ook om het geheugen van je hersenen scherp te houden door het verhogen van het vrijkomen van acetylcholine, een chemische stof in je hersenen die zich bezighoudt met de opslag van informatie en cognitieve data.

5. Verhoogd gezichtsvermogen

Luteïne en zeaxanthine, voedingsstoffen worden gevonden in eieren, en doen een groot werk bij het verminderen van de degeneratie van uw staar. Zoals met de meeste van deze tips, zorg om de dooier te eten als je van dit bijzondere voordeel wilt profiteren, want de hoogste concentraties van luteïne en zeaxanthine worden daar gevonden.

6. Boost uw gewicht-verlies plan

Wil je wat gewicht te verliezen, terwijl je iets eet waar je al van houdt? Eieren zouden het antwoord kunnen zijn! De Louisiana State University vond dat degenen die kiezen voor een ei als ontbijt in tegenstelling tot bagels 65% meer gewicht verloren. Van het eten van eieren is ook aangetoond dat het calorieopname ook verminderd later op de dag.

7. Help de planeet!

Met het eten van meer eieren help je niet alleen maar jezelf; De hele planeet kan ervan profiteren. Industriële kippen boeren gebruiken meestal één of twee rassen van kip, dit brengt een verhoogd risico op uitsterven. Door het verhogen van de vraag naar verschillende rassen van kippeneieren, ben je sterk de diversiteit aan het vergroten van producten, wat betekent dat bepaalde rassen niet meer met uitsterven worden bedreigd.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Artsen houden dit verborgen, leer hoe je de schildklier natuurlijk Heelt
Next Zeg nee tegen Nutella !!! Het vergiftigt u en uw gezin !!!

You might also like

Algemeen

Zwangere Orang-Utan klampt zich vast aan de laatste boom terwijl bulldozers het regenwoud om haar heen vernietigen

Luister naar dit artikel Bulldozers kunnen binnen enkele dagen elk regenwoud in een woestijn veranderen. Tegenwoordig kan geavanceerde technologie wonderen doen en deze wonderen zijn niet altijd goed voor het

Algemeen

Is het paleodieet wel zo gezond?

Luister naar dit artikel Het paleodieet wordt de laatste jaren steeds populairder. Er verschijnen steeds meer boeken en websites die het paleogedachtegoed verspreiden. Oorspronkelijk stond ik hier helemaal achter, maar

Algemeen

Onderzoekers ontdekken verborgen antibioticapotentieel van cannabis

Luister naar dit artikel McMaster University-onderzoekers hebben een antibacteriële verbinding van cannabisplanten geïdentificeerd die kan dienen als leidraad voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks