*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dit is waarom vrouwen meer slaap nodig hebben dan mannen.

Dit is waarom vrouwen meer slaap nodig hebben dan mannen.

Er is al een eeuwenlange strijd tussen vrouwen en mannen. Bij deze hebben wij uit betrouwbare bronnen dat vrouwen meer slaap nodig hebben als mannen.

In dit geval moeten vrouwen 20 minuten meer slapen dan mannen. De belangrijke reden hiervan is dat het vrouwelijk brein veel moeilijker in elkaar zit als dat van de man. Dit is de reden dat vrouwen 20 minuten meer moeten slapen.

Dus hoe harder de vrouw werkt hoe meer rust ze moet nemen. Multitasken is voor de vrouwen daarom ook geen probleem, mannen hebben vaak al problemen om zich te kunnen concentreren op één ding. Het vrouwelijke brein verzamelt vijf keer sneller informatie als het mannelijke brein. Dus we hebben goed nieuws voor de vrouwen: Blijf gerust nog langer liggen als je partner!

Het vrouwelijke brein verzamelt vijf keer sneller informatie als het mannelijke brein. Dus we hebben goed nieuws voor de vrouwen: Blijf gerust nog langer liggen als je partner!

Wat vond jij van deze video? Laat het ons weten via Facebook
Previous Hij giet zout in een grote koekenpan, 1 minuut later? Dit Is Geniaal!
Next Zuiveringszout ware vijand van de farmaceutische industrie

You might also like

Algemeen

Roken tijdens de zwangerschap nóg erger dan gedacht

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je zou zeggen dat het niet in een vrouw opkomt om te blijven roken als ze zwanger is.

Algemeen

Een oplossing voor microplastische vervuiling, dankzij kwallen?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kwallen zijn alomtegenwoordige wezens die te vinden zijn in de diepe zee en in oppervlaktewateren. Veel strandgangers beschouwen

Algemeen

Heb jij thuis ook zo’n last van zilvervisjes? Met deze trucjes heb je daar nooit meer last van!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ik denk dat iedereen ze wel kent: Zilvervisjes. Jammer genoeg hebben er sommige huishoudens erg veel last van.