*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Jamie Oliver: ‘We worden voortdurend voorgelogen over wat er in ons eten zit’

Jamie Oliver: ‘We worden voortdurend voorgelogen over wat er in ons eten zit’

“Een veganistisch dieet kan beter dan welk ander dieet zorgen voor een langer leven, een goede gezondheid en minder ziektes. Ik zit een beetje in een tweestrijd, want veganisten irriteren me, maar ze laten me ook niet koud. Ik erger me mateloos aan dat clean eating,maar die trend komt wel voort uit het feit dat we voortdurend worden voorgelogen door regering en bedrijven over wat er in ons eten zit, de verpakkingen alleen al zijn verwarrend. We weten niet eens wát we eten,” zegt hij tegen Humo.

Toch strijden veganisten tegen hem, zijn boeken en zijn restaurants.

“Ze haten me, omdat ik strijd voor een betere behandeling van het slachtvee. Daar ben ik zeer gepassioneerd door, maar voor hen is het het één of het ander. Zij zien geen middenweg, terwijl voor mij de middenweg heel belangrijk is. Ik heb me al veel meer ingezet voor plantaardig eten dan zij ooit gedaan hebben.»

De meeste van Olivers boeken bestaan voor 65 procent uit vegetarische recepten. Hij klaagt erover dat zijn ‘beste werk ooit’ een vegetarisch boek is dat hij niet gepubliceerd krijgt.”

Bron(nen):   Humo

Previous Heel goed nieuws voor liefhebbers van kaas
Next Dit is de reden waarom je rauwe kip nooit zou moeten wassen voor het bereiden!

You might also like

Algemeen

Voortaan gooi ik NOOIT meer de schillen van mijn ananas weg om deze reden.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De ananas is een heerlijke fruitsoort voor in de zomer. Dankzij het lage aantal calorieën, ontbrekende vetgehalte en

Algemeen

5 redenen waarom u elke dag een hele avocado moet eten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Avocado’s zijn super lekker. Welnu, we weten dat sommigen van jullie hun smaak of romigheid niet waarderen. In

Algemeen

Wat het eten van varkensvlees doet in je lichaam – [Video]

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! *Pas op, niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag!* In veel culturen wordt varkensvlees gezien als “onrein”