*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Je matras heeft meer ziektekiemen dan je denkt. Hier zijn 7 tips om het schoon te maken
juni 28, 2019 5510 Views

Je matras heeft meer ziektekiemen dan je denkt. Hier zijn 7 tips om het schoon te maken

Er gaat niets boven in een vers opgemaakt bed gaan liggen met schone lakens en zachte kussens. Heb je echter veel nagedacht over de matras onder je lakens? U gebruikt uw matras meer dan elk ander meubelstuk in uw huis. De tijd nemen om het schoon te houden, zal zowel je gezondheid als je comfort verbeteren.

Van diep reinigen tot snel onderhoud, het verzorgen van uw matras hoeft niet veel tijd of geld te kosten. Met een paar eenvoudige ingrediënten en deze matrasreinigingshacks, zult u nooit meer twijfelen aan de reinheid van uw bed.

1. Fleur uw bed op met essentiële oliën
Er zijn veel essentiële olie-recepten ontwikkeld om de slaap te bevorderen. Lavendel en kamille zijn allebei bekende hulpmiddelen voor aromatherapie. Voeg deze oliën toe aan uw matrasreinigingsproces voor een betere nachtrust. Combineer twee kopjes baking soda met maximaal 20 druppels van je favoriete essentiële olie. Gebruik een borstel om het mengsel in uw matras te schrobben. Na 2 uur de matras grondig stofzuigen. Je zult versteld staan ​​hoe verfrissend je bed aanvoelt!

2. Verwijder vergeling met een simpele spray
Het is niet prettig om aan te denken, maar we zweten allemaal in onze slaap. Je zult het waarschijnlijk nooit opmerken tot je gele vlekken op je matras ziet. Deze zweetvlekken zien er vreselijk uit, maar een eenvoudige mix van 240 ml waterstofperoxide, 3 eetlepels zuiveringszout en 1 druppel afwasmiddel zullen deze vlekken doen verdwijnen. Eenvoudig mengen in een spuitfles en goed schudden. Spuit over het bevlekte gebied en zie hoe je matras oplicht voor je ogen!

3. Los een stinkend matrasprobleem op
Een minder dan frisse geur van uw matras is beslist geen goed begin voor een goede nachtrust. Azijn is de perfecte manier om matrasgeuren te verminderen. Simpel de matras royaal besproeien met witte azijn. Laat de azijn het magische werk doen gedurende 10 tot 15 minuten. Dep vervolgens met keukenpapier tot het grootste deel van het vocht is verwijderd. Bestrooi de matras met baking soda om geuren en het resterende vocht te absorberen. Zuig na een paar uur de baking soda op.

4. Stoomreinig voor de diepste reiniging
Stoomreiniging gebruikt warmte om oppervlakken binnen te dringen en te ontsmetten. U kunt uw matras stomen met een handheld, jerrycan of zelfs een 2-in-1 stoomsysteem. Begin eerst met stofzuigen om stof te verwijderen. Ga dan over het hele matras met behulp van korte uitbarstingen van stoom. Je kunt meerdere passages maken op bevlekte plekken, en overtollig vocht verwijderen. Omdat stoom met een minimum aan water wordt gereinigd, moet uw matras snel drogen voor een goede nachtrust.

5. Verwijder urinevlekken van een matras
Mama’s van kleine kinderen weten dat matrassen soms een beetje doorweekt raken. Hoe u de matras effectief kunt reinigen, is geen mysterie. Combineer eenvoudig 240 ml waterstofperoxide met 3 eetlepels baking soda, 1 druppel afwasmiddel en een paar druppels van je favoriete etherische oliën. Dep zoveel mogelijk urine met papieren handdoeken. Spuit het bevlekte gebied met uw oplossing in en laat drogen. Stofzuigen om overtollige natriumbicarbonaatresten te verwijderen. Het resultaat is een schone en frisse matras.

6. Was kussens in de wasmachine
Kussens moeten om de 3 maanden worden gewassen. Het is geen vreselijke klus wanneer je je wasmachine gebruikt om je kussens snel te reinigen. Plaats 2 kussens in uw wasmachine en zet deze op de grootste en meest warme instellingen. Voeg een normale hoeveelheid wasmiddel en 1/2 kopje was soda toe. Droog op laag vuur voor een volledige droogcyclus om te drogen en pluis je kussens weg.

7. Vergeet niet je beddengoed diep te reinigen
Als u de tijd neemt om uw matras schoon te maken, moet u ook uw beddengoed schoonmaken. Dit is het moment om je dekbedden, dekens, slopen en dekbedovertrekken te wassen. Als ze niet gemakkelijk in uw wasmachine passen, kan een reis naar de wasserette nodig zijn. Was uw lakens en kussenslopen met behulp van de heetste cyclus om ze grondig schoon te maken en te ontsmetten. Als u de lakens op het bed legt zodra ze klaar zijn met drogen, worden alle rimpels gladder voor een helder, schoon uiterlijk.

Previous Cruciale tekenen van slechte circulatie en geblokkeerde slagaders. Dit is wat je er aan kunt doen
Next Hier is wat een halve theelepel zuiveringszout kan doen voor de gezondheid van uw nieren

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Geef niet langer meer geld uit aan vaatwastabletten! Je maakt ze namelijk heel gemakkelijk zelf op deze manier

Die vaatwasser, super handig, laat ‘m lekker voor je werken. Ook hiervoor is er een super recept om je eigen vaatwasser poeder te maken. Lekker goedkoop en ook zijn deze

Bouwen en Verbouwen

DIY: Zelf zonnepanelen maken

Zelfredzaam, onafhankelijk, duurzaam. Zomaar wat kernwoorden die nogal zwaar wegen voor de eigenzinnige vrije mens. Immers, je moet zelf je broek op kunnen houden zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Bouwen en Verbouwen

Al zijn gemaakte fruitvliegjesvallen faalden! Tot hij dit deze 2 speciale ingrediënten probeerde!

Fruitvliegjes houden we het liefst op grote afstand, maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoewel ze gemiddeld maar twee weken leven, grijpen ze elke kans aan om zich