*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Deze jongen at een maand lang geen suiker, dit gebeurde er met zijn lichaam

Deze jongen at een maand lang geen suiker, dit gebeurde er met zijn lichaam

De westerse mens krijgt te veel suiker binnen. Op de lange termijn leidt een teveel aan suiker tot gezondheidsproblemen. Wat gebeurt er met je lichaam als je een maand geen suiker eet?

Sacha Harland van LifeHunters nam de proef op de som en at een maand lang geen toegevoegde suikers en E-nummers. Daarnaast dronk hij geen druppel alcohol. Het was geen gemakkelijke opgave, maar naarmate het experiment vorderde, voelde hij zich steeds energieker.

Een maand zonder suiker betekent een streep door alles wat je normaal eet. Sacha zocht tevergeefs naar een drank met een smaakje, alleen water voldeed aan de geen suiker-eis. Na een week voelde hij zich ellendig. Hij zat niet lekker in zijn vel en had constant honger.

Na een maand was het lichaam van Sacha afgekickt van de suiker. Pas toen begon hij het verschil te merken. Hij kon makkelijker opstaan en had veel meer energie.

Voor en na de suikervrije maand werd de fysieke en mentale gezondheid van Sacha getest door een arts. De resultaten zijn verbluffend. Hij was bijna 5 kilo afgevallen en zijn bloeddruk, cholesterol en bloedsuikerspiegel waren drastisch gedaald.

Het filmpje laat zien wat voor effect de gezonde levensstijl op Sacha heeft. Ook is te zien hoeveel suiker er in bepaalde producten zit. Zo zitten er 10 suikerklontjes in een flesje ijsthee en vijf suikerklontjes per kom in tomatensoep uit pak.

[Nieuwsblad]

Previous Wat de kleur van je nagel jou kan vertellen over je gezondheid ?
Next Oorzaak fibromyalgie gevonden: deze gezonde voeding helpt

You might also like

Natuurlijk genezen

5 Signalen die duiden op een hartaanval. Dit MOET iedereen weten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een hartaanval treedt op bij een ernstige vermindering of volledige blokkering van de bloedstroom naar het hart. De

Natuurlijk genezen

Kurkuma Smoothie – zo lekker, Je zult het niet geloven maar het een van de meest krachtige anti-oxidanten uit de Wereld

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De Indiase keuken maakt vaak gebruik van de krachtige kurkuma specerijen en de Indische mensen zijn al lange

Natuurlijk genezen

Zij gebruikte DEZE natuurlijke voedingsmiddelen om het overmatig zweten tegen te gaan!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Vooral in de zomer komt het voor dat we meer zweten dan normaal! Wij van Naturotheek hebben een