Kan een molecuul in broccoli de hersenen helpen bij het REPAREREN van schade door eiwitpieken?

Kan een molecuul in broccoli de hersenen helpen bij het REPAREREN van schade door eiwitpieken?

Luister naar dit artikel

Het blijkt dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, beschadigd hersenweefsel op natuurlijke wijze kan worden geregenereerd, mogelijk zelfs nadat het is verwoest door coronavirus (Covid-19) “vaccin” spike-eiwitten.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat een sleutelbestanddeel in broccoli het potentieel heeft om het herstel en de vernieuwing van beschadigd zenuwweefsel in de hersenen direct te stimuleren, wat geweldig nieuws is voor de mogelijk miljoenen mensen die zijn geïnjecteerd en nu hersenbeschadiging hebben.

Hoewel het misschien geen onfeilbare manier is om alle schade veroorzaakt door de injecties ongedaan te maken, is sulforafaan, een zwavelhoudend biomolecuul dat wordt aangetroffen in broccoli en andere kruisbloemige groenten (bijv. bloemkool), nog steeds een verbazingwekkend krachtig wonder fytonutriënt met een ongelooflijk potentieel om omgekeerde spike eiwit schade.

Het artikel, gepubliceerd in het tijdschrift Genesis, getiteld “Effecten van sulforafaan op de proliferatie en differentiatie van neurale stamcellen”, onthult hoe sulforafaan significante verbeterende eigenschappen heeft die een uitgebreide reeks onderliggende pathologische stoornissen die verband houden met neurodegeneratieve ziekten kunnen aanpakken.

Dergelijke stoornissen omvatten oxidatieve stress, ontsteking, verstoorde calciumhomeostase en neuronale dood, om er maar een paar te noemen. En een van de manieren waarop wordt aangenomen dat sulforafaan dit doet, is door de activiteit van neurale stamcellen (NSC) op de volgende manieren te stimuleren:

• Door de nucleaire factor erytroïde 2-gerelateerde factor 2 (Nrf2) te verhogen, wat de aangeboren antioxidantmechanismen verhoogt

• Door interleukine-1b (IL-1b), dat ontstekingsremmende effecten heeft, te onderdrukken

Sulforafaan is een aparte fytochemische stof die het potentieel heeft om meer dan 200 gezondheidsproblemen te behandelen
In de studie werd specifiek gekeken of sulforafaan al dan niet neuroprotectieve voordelen biedt door zijn WnT-signaleringseigenschappen. Wnt-signalering is eerder geïdentificeerd als een belangrijke moleculaire route die betrokken is bij weefselregeneratie.

Voor hun onderzoek onderzochten onderzoekers het optimale bereik van sulforafaan dat nodig is om NSC-groei te bevorderen en tegelijkertijd gezonde neuronen te beschermen tegen schade. Ze ontdekten dat sulforafaanconcentraties van minder dan 5 nM de groei van NSC’s kunnen bevorderen en tegelijkertijd cytotoxische schade kunnen beperken of voorkomen.

Ze hebben ook vastgesteld dat sulforafaan inderdaad genen wijzigt via de Wnt-signaleringsroute, zoals vermoed, en dat het blootstellen van NSC’s aan sulforafaan differentiatie in neuronen veroorzaakt. Dit ondersteunt verder de hypothese dat sulforafaan het potentieel heeft om hersenherstel te stimuleren.

Het blijkt dat sulforafaan ook een Nrf2-inductor is, wat het samen met zijn Wnt-activerende eigenschappen onderscheidt van andere fytochemicaliën in termen van zijn hersenhelend vermogen.

“De effecten van SFN bij het herstellen van Wnt-signalering bieden een schat aan mogelijkheden voor de behandeling van stamcelgerelateerde ziekten die worden gekenmerkt door onderdrukte Wnt-signalering”, schreven de onderzoekers in hun conclusie.

“Samenvattend hebben we aangetoond dat de van kruisbloemige afgeleide SFN NSC-proliferatie en -differentiatie effectief kan stimuleren door genen in de Wnt-signaleringsroute te modificeren. Vanwege de lipofiele eigenschappen en het lage molecuulgewicht heeft SFN een hoge biologische beschikbaarheid als oraal toegediend medicijn.

SFN is natuurlijk geen medicijn. Het is een voedingsstof die van nature in voedsel voorkomt en het kan ook als supplement worden gekocht. Voor onderzoeksdoeleinden worden SFN en andere op voedsel gebaseerde verbindingen echter vaak “drugs” genoemd als ze therapeutische eigenschappen hebben.

De beste en gemakkelijkste manier om sulforafaan in therapeutische hoeveelheden te verkrijgen, is door broccolispruiten te consumeren, omdat volgroeide broccoli niet zoveel voedingsstoffen bevat – hoewel het nog steeds gunstig is om gewone broccoli te eten, voor alle duidelijkheid.

“Aangezien sulforafaan een natuurlijk voorkomend biomolecuul is dat al sinds mensenheugenis deel uitmaakt van het menselijke dieet, is het waarschijnlijk dat de regelmatige consumptie ervan via culinaire praktijken fysiologisch significante hoeveelheden levert in een leveringssysteem – voedsel – dat veilig en effectief is in de preventie van ziekte”, zegt gezondheidsexpert Sayer Ji.

Bronnen: TheEpochTimes.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hier zijn 10 dingen die elke persoon met bloedgroep O moet weten
Next De beste remedies van de natuur voor een ouder wordende huid

You might also like

Natuurlijk genezen

Tekenen van artritis waar u op moet letten en wat u vervolgens moet doen

Luister naar dit artikel Artritis is een ziekte die meestal verwijst naar gewrichtspijn of stijfheid, en hoewel het vrij gewoon is, wordt het niet zo goed begrepen. De Arthritis Foundation

Natuurlijk genezen

Aspirine voorkomt geen ziekten, maar veroorzaakt ze

Luister naar dit artikel Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik

Natuurlijk genezen

Heb je last van slapeloosheid? Zet één van deze vijf planten in je kamer voor een betere nachtrust!

Luister naar dit artikel Slapeloosheid (insomnie) is een slaapstoornis, waarbij je slecht kan slapen en dus geen normale slaap hebt, gepaard gaande met functioneringsklachten overdag. Je spreekt over normale slaap