*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ken je het verschil tussen citroen en limoen?
mei 10, 2018 23524 Views

Ken je het verschil tussen citroen en limoen?

Het basisverschil tussen citroenen en limoenen is hun vorm. Zoals je kunt zien zijn limoenen rond en zijn citroenen ovaal van vorm. Daarnaast, hoewel ze allebei grote hoeveelheden vitamine C bevatten, zoals alle citrusvruchten, moet je weten dat limoenen 29 mg vitamine C bevatten, terwijl citroenen ongeveer 53 mg bevatten.

Iets anders dat je moet weten, is dat citroenen veel foliumzuur en kalium bevatten. Aan de andere kant zijn limoenen rijk aan vitamine A.

Limoenen en citroenen hebben een vergelijkbaar voedingsprofiel. Ze hebben namelijk bijna dezelfde mineralen en vitamines. Ze zijn ook rijk aan antioxidanten die kanker kunnen bestrijden. Daarnaast moet je weten dat zowel limoenen als citroenen lemonoïden bevatten, die uitstekend zijn in het bestrijden van kankerverwekkende stoffen.

Hoewel beide vruchten zuur smaken, moet u weten dat ze alkalisch van aard zijn. Deze vruchten zijn uitstekend in het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam, die de hoofdoorzaak zijn van veel ontstekingen en gezondheidsproblemen, zoals kanker en diabetes.

Het is opmerkelijk dat zowel limoenen als citroenen erg gezond zijn. Dat is de reden waarom elke expert aanbeveelt om deze toe te voegen aan uw dagelijkse dieet. Daarom zou je onmiddellijk moeten beginnen met het consumeren ervan. Door dat te doen, zul je in een mum van tijd je algehele gezondheid verbeteren!

https://www.youtube.com/watch?v=F1Me2Wz_b6c

Previous 8 Verborgen tekens van keelkanker die niet gemakkelijk te herkennen zijn
Next Poets je tanden met dit mengsel en zeg vaarwel tegen tandsteen en cariës voor altijd!

You might also like

Algemeen

Heerlijke medicijnen: chocolade is goed voor je hart

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Chocolade is een van ’s werelds meest geliefde snoepjes. Ze zijn een troostmaal voor sommigen en een schuldig

Algemeen

Om DEZE reden voegt ze vaak ACV in bad toe!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Koop jij ook vaak dure badolie? Wij hebben een goedkoop alternatief voor je gevonden; namelijk appelcider. Dit schijnt

Algemeen

Je kunt gerust 8 eieren met fipronil per dag eten. Ondertussen mag dit dodelijke product nog wel worden verkocht

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Tabak en sigarettenrook bevatten meer dan 4000 chemische ingrediënten die schadelijk zijn, maar toch worden sigaretten nog gewoon