Kokosolie tegen Striae

Kokosolie tegen Striae

Luister naar dit artikel

Kokosolie wordt altijd genoemd als een prachtig geschenk van moeder natuur. De gunstige samenstelling van kokosolie is een reden achter het feit dat het kan worden gebruikt voor de behandeling van veel gezondheidsproblemen. Voor de huid wordt de toepassing van kokosolie beschouwd als één van de de meest effectieve huismiddeltjes.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het gebruik van kokosolie om zich te ontdoen van acne of een donkere vlek is vrij populair. Er is nog een voordeel van kokosolie voor de huid wat betreft het verwijderen van striae.

Veel vrouwen hebben last van zwangerschapsstrepen na de zwangerschap. De markeringen zijn een soort littekens die worden gevormd onder de bovenste huidlaag. Het is verbazingwekkend dat je snel van striae kunt afkomen door eenvoudig kokosolie aan te brengen. Laten we kijken hoe het werkt.

Wat maakt kokosolie geschikt voor de behandeling van striae?

Kokosolie voor striae, vind je het ongewoon? Het zal echter niet zo verrassend voor je zijn nadat je de eigenschappen van kokosolie kent, waardoor het geschikt is voor striae.

Kokosolie bestaat uit vele eigenschappen zoals zuiverende, hydraterende en genezende eigenschappen die het verwijderen van striae bevorderen. Het fungeert ook als een rijke bron van antioxidanten die vrije radicalen bestrijdt en de striae vervaagt.

De samenstelling van kokosolie omvat vitamine K, E en ijzer, die de productie van huidcellen stimuleren. Het vetzuur in kokosolie hydrateert de huid en vermindert de striae snel.

Hoe kokosolie te gebruiken voor striae?

Vervaag je zichtbare striae in een mum van tijd met huismiddeltjes van kokosolie. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je kokosolie gebruikt voor striae? Hier zijn enkele effectieve methoden waarbij u kunt profiteren van kokosolievoeding om uw striae te verminderen.

Directe toepassing van kokosolie voor striae

Dit is de eenvoudigste methode die u kunt gebruiken om van een striae af te komen. Het is gemakkelijk te gebruiken en vereist niet veel ingrediënten. Probeer het vandaag nog!

Doe dit

Neem 2-3 eetlepels kokosolie en verwarm het 20 seconden in de magnetron.
Breng de warme kokosolie aan op de striae met je vingertoppen.
Masseer het goed op je huid gedurende 10 minuten.
De kokosolie wordt snel opgenomen in je huid.
Herhaal de remedie twee keer of driemaal per dag om striae in een mum van tijd te verwijderen.

Kokosolie met Tea Tree Oil voor striae

De combinatie van kokosolie en tea tree olie is zeer gunstig voor de huid. Het beschermt de huid tegen infecties vanwege de antibacteriële eigenschappen van tea tree olie en het werkt effectief om de huid lichter te maken.

Neem dit

Kokosolie – 3 el
Tea Tree-olie – 4-5 druppels

Doe dit

Neem 3 el kokosolie en voeg er 4-5 druppels tea tree olie aan toe.
Meng het goed en breng het aan op de striae.
Zorg voor een goede massage voor uw huid en laat deze een nacht staan.
Breng deze remedie elke dag voor het slapengaan aan om striae te verminderen.

Maak een Scrub met kokosolie en suiker

Kokosolie met suiker is handig om de dode huid te verwijderen. Het bevordert effectief de generatie van nieuwe cellen en vermindert de striae. Het helpt bij een goede bloedcirculatie en vervaagt de striae gedurende een bepaalde periode.

Neem dit

Kokosolie – 4 el
Suiker – 3 el

Doe dit

Neem 4 eetlepels kokosolie en verwarm 15-20 seconden in de magnetron.
Voeg 3 el suiker toe aan de warme kokosolie en meng het goed.
Boen met het mengsel over je striae.
Gebruik deze scrub twee keer per dag regelmatig en al snel zullen je striae verdwijnen.

Breng kokosolie aan met avocado-olie

Avocado-olie bestaat uit steroïde genaamd steroline, waardoor het diep in de huid doordringt. Samen met kokosolie werkt het verbazingwekkend om de striae te verminderen. Deze remedie biedt ook verlichting bij een droge huid.

Neem dit

Kokosolie – 1 kop
Avocado-olie – ¼ kopje
Maïsmeel – 2 el

Doe dit

Neem 1 kop kokosolie en ¼ kop avocado-olie in een magnetronbestendige container.
Verwarm het mengsel 20 seconden en voeg 2 el maïsmeel toe aan de warme olie.
Meng het goed om een ​​dikke pasta te maken. Breng nu de pasta op je striae aan.
Laat het 15-20 minuten inwerken en was je huid vervolgens met warm water.
Gebruik deze remedie elke dag voor een bad om striae snel te verwijderen.

Kokosolie met kurkumapoeder

Kokosolie met kurkuma wordt veel gebruikt om striae te verminderen. De kurkuma heeft huidverlichtende eigenschappen, terwijl kokosolie de huid gehydrateerd houdt. De combinatie werkt goed om striae kwijt te raken.

Neem dit

Kokosolie – ½ kopje
Kurkumapoeder – 2-3 theelepel

Doe dit

Neem ½ kopje kokosolie en verwarm het in een pan.
Voeg 2-3 theelepel kurkuma toe en meng het goed. U krijgt een donkergele oplossing.
Breng de oplossing nu aan op uw striae. Zorg ervoor dat uw kleding niet in contact komt met de oplossing omdat deze vlekken op kleding achterlaat.
Laat de pasta 10-20 minuten intrekken en was vervolgens je huid met warm water.
Gebruik deze remedie elke dag regelmatig om striae kwijt te raken.

Dus hier ga je. Je bent goed uitgerust om kokosolie te gebruiken voor striae. Zorg er alleen voor dat je biologische kokosolie of extra vierge kokosolie koopt voor de behandeling van striae.

De vitamines en mineralen in kokosolie behandelen niet alleen de striae, maar zorgen ook voor een gezonde huid.

Gebruik de huismiddeltjes regelmatig om de gewenste resultaten te krijgen. Toepassing van kokosolie voor striae gaat zeker voor u werken! Heb meteen een vlekkeloze huid, probeer het vandaag nog!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Wat gebeurt er met de hersenen als je essentiële oliën verspreidt
Next Smeer Vicks VapoRub op een teentje knoflook - de reden? U zult er spijt van hebben dit niet eerder te hebben geweten!

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze angstbestrijdende olie helpt je hersenen om beter met stress om te gaan (video)

Luister naar dit artikel Vetiver-olie is een populair middel in Zuid-Azië, Zuidoost-Azië en West-Afrika. Het wordt al duizenden jaren gebruikt en onderzoek heeft aangetoond dat zijn bladeren en wortels grote

Natuurlijk genezen

Natuurlijke thuisremedie om je te ontdoen van maagzuur

Maagzuur Luister naar dit artikel Je had net een geweldige, ongedwongen maaltijd, plotseling ervaar je een ondraaglijke aanval van brandend maagzuur. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Natuurlijk genezen

KURKUMA GEMBER SHOT TEGEN ONTELBARE KWALEN!!!

Luister naar dit artikel Bekijk deze krachtige shot met Kurkuma Gember Citroen en Sinaasappels. Deze heerlijke shot heeft vele gezondheidsvoordelen wegens zijn bioactieve stoffen die in de gember en kurkuma