*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Kokosolie wordt nu een “mirakel” tandbacteriemoordenaar genoemd
mei 30, 2019 4597 Views

Kokosolie wordt nu een “mirakel” tandbacteriemoordenaar genoemd

Kokosolie is een van de krachtigste oliën die de mensheid ooit heeft gekend. Het heeft de kracht om gevaarlijke bacteriën te vernietigen en tandbederf te voorkomen.

Een groep Ierse wetenschappers testte kokosolie en zijn effect op streptococcus mutaties. Deze bacterie kleeft aan je tanden en veroorzaakt zo tand erosie.

Kokosolie moet aan elke tandpasta en mondwater worden toegevoegd om dit te voorkomen. Het is nog krachtiger in combinatie met zuiveringszout.

Kokosolie vernietigt Candida albicans en andere schimmels. Candida-begroeiing manifesteert zich door slechte adem, chronische vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, prikkelbaarheid, angstgevoelens, concentratiestoornissen, seizoensgebonden allergieën, gevoeligheid voor alcohol, deodorants, parfums, enz.

Previous Wat de kleur van je urine zegt over je gezondheid
Next 7 redenen om dit kruid samen met zijn vruchten en bladeren te eten

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Hij Legt 4 Plakjes Tomaat In Een Pot Met Grond. Dit Lijkt Vreemd, Maar 10 Dagen Later? Wow!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er gaat niets boven een verse tomaat uit eigen tuin. Hoewel er niets mis is met de tomaten

Bouwen en Verbouwen

Voedsel Verbouwen in Kleine Ruimtes: 5 Tips

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wil je je eigen voedsel verbouwen, maar heb je weinig ruimte? Wij hebben vijf geweldige manieren gevonden om

Bouwen en Verbouwen

Reguliere shampoo is gevuld met duizenden vervelende chemicaliën. Gebruik in plaats daarvan dit natuurlijke mengsel

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Shampoos die we kopen en regelmatig gebruiken, bevatten tal van gevaarlijke chemicaliën die onze gezondheid ernstig kunnen schaden.