*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Last van acne op je rug? Waarschijnlijk doe je DIT helemaal verkeerd!

Last van acne op je rug? Waarschijnlijk doe je DIT helemaal verkeerd!

Helaas heeft niet iedereen van nature een mooi huidje. Acne komt vaak voor en kan zowel op je gezicht als op je lichaam zitten. Heb je acne op je rug zitten maar eigenlijk geen flauw idee hoe je daar aan komt? Probeer het onderstaande eens!

Je hebt er vast er nooit bij stil gestaan dat de volgorde waarin je, je lichaam en haar wast heel belangrijk is. Was je,je lichaam altijd eerst met zeep voordat je shampoo en conditioner gebruikt? Dit kan er namelijk voor zorgen dat achtergebleven shampoo of conditioner op je rug blijft zitten. Deze restjes kruipen je poriën en veroorzaken die vervelende puistjes.

Wat de meeste mensen dus doen is het haar wassen, conditioner erin en terwijl de conditioner lekker intrekt het lichaam wassen. Als je last van puistjes hebt, dan kan je dit beter omdraaien door eerst de conditioner uit te spoelen en dus als laatste je lichaam te wassen. Op deze manier spoel je alle laatste restjes conditioner helemaal weg.

Best een makkelijke manier toch? Het proberen waard om te kijken of het bij jou ook werkt!

Previous Deze truc kan je in een noodgeval van verstikking redden als er niemand bij je in de buurt is. Iedereen moet dit weten!
Next Citroensap met zout kan een migraine hoofdpijn aanval in enkele minuten stoppen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Iedereen Heeft Dit Wondermiddel Tegen Spataderen In Huis, Maar Niemand Kent Het!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eén op de vier mensen heeft ze: spataderen. Dit zijn kronkelende bloedvaten die paarsblauw door de huid schijnen.

Natuurlijk genezen

10 natuurlijke geneesmiddelen voor een gezonde huid!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Huidverzorging is essentieel voor onze algehele welzijn. Het verzorgen van je huid zorgt niet alleen voor een levendige

Natuurlijk genezen

Een medicijn voor meer dan 50 Ziekten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gebruikt als medicijn voor meer dan 50 ziekten, helpt kurkuma ook bij de preventie en behandeling van kanker