*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Last Van Vliegen In Huis? Deze Handige Truc Zal Het Probleem ONMIDDELLIJK Oplossen!
april 18, 2016 7888 Views

Last Van Vliegen In Huis? Deze Handige Truc Zal Het Probleem ONMIDDELLIJK Oplossen!

Het lekkere weer komt er weer aan, dat betekent vaak de ramen en deuren openzetten. Maar helaas komen dan ook veel vliegen en andere insecten een kijkje nemen.

Er is niks irritanter dan zo’n vervelende vlieg in je keuken, tuin of slaapkamer. Gelukkig kun je met behulp van deze handige truc ervoor zorgen dat vliegen je woonkamer voortaan mijden. Alles wat je hiervoor nodig hebt is kruidnagel.

In de keuken heb ik afgelopen weekend een bakje met water en kruidnagel neergezet en in de woonkamer heb ik wat kruidnagel in de kaarsen gestopt. Het resultaat? Geen vlieg meer te bekennen! Het werkt echt fantastisch.

ZIE OOK: Last van mieren? Deze handige truc lost het probleem onmiddellijk op!

Wat je ook kunt doen is een citroen doormidden snijden en in beide helften wat kruidnagels steken. Leg deze op de tuintafel, op het randje van je balkon of zelfs op je nachtkastje. De geur stoot insecten af, en het ziet er ook nog eens best fleurig uit, toch?

– Kruidnagel bestrijdt ook mieren en wespen

Kruidnagel schijnt ook goed te helpen tegen mieren en wespen, maar dat heb ik zelf nog niet uitgetest. Dus als je de volgende keer een vervelende vlieg in je huis hebt, zet dan simpelweg een bakje met water en kruidnagel neer of snijd een citroen doormidden en steek er wat kruidnagels in. Vergeet deze nuttige tips niet te delen met je vrienden, zo helpen we elkaar van die vervelende vliegen af!

Previous Ze Stopt Een Ui In Haar Sok Voordat Ze Gaat Slapen. De Reden? Dit Is GEWELDIG!
Next Dit Gebeurt Er Met Je Lichaam Als Je 3 Dadels Per Dag Eet. Ik Had Geen Idee!

You might also like

Algemeen

5G Apocalyps: The Extinction Event-film laat zien hoe 5G een aanvalswapen is dat bedoeld is om de mensheid te vernietigen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je de krantenkoppen van de reguliere media doorbladert, zul je denken dat 5G een geweldige draadloze technologie

Algemeen

Deze aparte bijwerking van paracetamol ken je waarschijnlijk nog niet

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Paracetamol verzacht niet alleen pijnklachten, maar zorgt er ook voor dat je echt even een ander mens bent.

Algemeen

Heerlijke medicijnen: chocolade is goed voor je hart

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Chocolade is een van ’s werelds meest geliefde snoepjes. Ze zijn een troostmaal voor sommigen en een schuldig

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply