*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Leg een paar schijfjes citroen in je slaapkamer. Dit is de reden

Leg een paar schijfjes citroen in je slaapkamer. Dit is de reden

Citroenen worden gerekend tot een van de meest gezonde vruchten en daar bestaan goede redenen voor. Naast het feit dat ze voedzaam en boordevol voedingsstoffen zitten, hebben ze nog enkele andere voordelen voor je. Het aroma van een citroen heeft antiseptische eigenschappen en daarom werken ze ook uitstekend in de behandeling van angstaanvallen en depressies.
Het aroma van citroen in je huis en nog het best van al in je slaapkamer zal letterlijk en figuurlijk voor een positieve sfeer zorgen.

Citroenen vernietigen ook gemakkelijk chemicaliën, dus het is eigenlijk de beste luchtverfrisser denkbaar. Snijd gewoon een paar citroenen in schijfjes en laat ze bijvoorbeeld ’s nachts langs je bed rusten.

Deze geweldige vrucht heeft trouwens ook een heilzame en rustgevende invloed op je ademhaling. Als je last hebt van een verkoudheid, astma of andere allergieën wordt aangeraden om regelmatig de geur van verse citroen in te ademen.

DEEL deze geweldige tips op Facebook!

Previous Met dit geweldige product ontstop je op een natuurlijke wijze je slagaders!
Next Heb jij pijn in je oksel? Dit zou de oorzaak van die pijn kunnen zijn.

You might also like

Natuurlijk genezen

Groene munt biedt volgens nieuw onderzoek cognitieve voordelen voor zowel jonge als oudere volwassenen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Groene munt, ook bekend als tuinmunt, is een muntsoort die erg lijkt op pepermunt, hoewel het zijn eigen

Natuurlijk genezen

Deze tips verbeteren je bloedsomloop! Je zult je een stuk beter voelen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel te veel mensen hebben last van een zeer slechte bloedcirculatie, dit kan veel oorzaken hebben onder andere:

Natuurlijk genezen

Droge ogen – Oorzaken en oplossingen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen heeft wel eens last van droge ogen. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar absoluut geen reden tot

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply