Mariadistel voor een zuivere lever
juli 10, 2016 7803 Views

Mariadistel voor een zuivere lever

Luister naar dit artikel

De lever is één van de belangrijkste organen in ons lichaam. Dit orgaan heeft tientallen verschillende functies maar is vooral belangrijk om het bloed te zuiveren. De detox functie van de lever is van vitaal belang! Jammer genoeg is de lever ook één van de organen die erg te lijden heeft onder een ongezonde levensstijl. Gelukkig bestaan er verschillende middeltjes om de lever in goede staat te houden en Mariadistel is daar één van.

Een lever detox kuur met Mariadistel

Mariadistel is een plant die in Europa in het wild groeit en die voor zover geweten al honderden jaren gebruikt wordt als lever medicijn. Het is altijd moeilijk om in te schatten wat er nu juist waar is of niet maar ergens las ik dat men 2000 jaar geleden al weet had van de positieve invloed van Mariadistel op de lever.

Van deze plant worden doorgaans de zaden gebruikt in kruidenpreparaten. De zwarte vruchtwand bevat silymarine en dat is nu net het meest actieve bestandsdeel.

Je zou strikt genomen zelf een extract kunnen maken van de plant maar veel eenvoudiger is het om in de winkel of online een kuur te kopen. Een detox kuur met Mariadistel kost online rond de 20 euro en kan je kopen bij verschillende webshops.

Je kan een detox kuur met Mariadistel ook kopen in het Kruidvat als ik mij niet vergis.

Let wel, een dergelijke kuur gaat je niet genezen van ernstige leverklachten! Het kan echter wel helpen om zaken te voorkomen in combinatie met een gezond voedingspatroon.

Heb je zelf ervaring hiermee of heb je tips en tricks in verband met leverzuivering op een natuurlijke manier laat het dan aub weten in de commentaren. Onze lezers zullen er zeker iets aan hebben!

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous IS MATCHA DE NIEUWE SUPERFOOD?
Next Hoe kom je van allesoverheersende onzekerheid af?

You might also like

Natuurlijk genezen

Wat doen al die inactieve ingrediënten in voorgeschreven medicijnen echt met je?

Luister naar dit artikel Wanneer u een medicijn gebruikt, kunt u zich alleen zorgen maken over het actieve ingrediënt. Het is tenslotte wat uw toestand verbetert. Uit een nieuwe studie

Natuurlijk genezen

Eén uur extra slaap vermindert risico op diabetes type 2

Luister naar dit artikel Mensen die te weinig slapen hebben een verhoogd risico op diabetes type 2. Eén nacht te weinig slapen heeft al gevolgen voor de bloedsuiker, zo blijkt

Natuurlijk genezen

Drink deze thee om cortisolgehaltes te verlagen, acne een halt toe te roepen en angsten te verminderen!

Luister naar dit artikel Basilicum is niet alleen geweldig voor je marinade of voor soepen, maar het heeft tevens een lange geschiedenis als krachtig geneeskundig kruid voor de behandelingen van