*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Mariadistel voor een zuivere lever
juli 10, 2016 6838 Views

Mariadistel voor een zuivere lever

De lever is één van de belangrijkste organen in ons lichaam. Dit orgaan heeft tientallen verschillende functies maar is vooral belangrijk om het bloed te zuiveren. De detox functie van de lever is van vitaal belang! Jammer genoeg is de lever ook één van de organen die erg te lijden heeft onder een ongezonde levensstijl. Gelukkig bestaan er verschillende middeltjes om de lever in goede staat te houden en Mariadistel is daar één van.

Een lever detox kuur met Mariadistel

Mariadistel is een plant die in Europa in het wild groeit en die voor zover geweten al honderden jaren gebruikt wordt als lever medicijn. Het is altijd moeilijk om in te schatten wat er nu juist waar is of niet maar ergens las ik dat men 2000 jaar geleden al weet had van de positieve invloed van Mariadistel op de lever.

Van deze plant worden doorgaans de zaden gebruikt in kruidenpreparaten. De zwarte vruchtwand bevat silymarine en dat is nu net het meest actieve bestandsdeel.

Je zou strikt genomen zelf een extract kunnen maken van de plant maar veel eenvoudiger is het om in de winkel of online een kuur te kopen. Een detox kuur met Mariadistel kost online rond de 20 euro en kan je kopen bij verschillende webshops.

Je kan een detox kuur met Mariadistel ook kopen in het Kruidvat als ik mij niet vergis.

Let wel, een dergelijke kuur gaat je niet genezen van ernstige leverklachten! Het kan echter wel helpen om zaken te voorkomen in combinatie met een gezond voedingspatroon.

Heb je zelf ervaring hiermee of heb je tips en tricks in verband met leverzuivering op een natuurlijke manier laat het dan aub weten in de commentaren. Onze lezers zullen er zeker iets aan hebben!

Bron

Previous IS MATCHA DE NIEUWE SUPERFOOD?
Next Hoe kom je van allesoverheersende onzekerheid af?

You might also like

Natuurlijk genezen

Vijf voedingsmiddelen tegen chronische ontstekingen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ontsteking blijkt een grote rol te spelen bij veel chronische gezondheidsproblemen, zoals hartziekte, diabetes, alzheimer en bepaalde kankersoorten.

Natuurlijk genezen

Slechts een klein slokje per dag zal wonderen doen voor je lever

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De lever is een zeer belangrijk orgaan omdat speelt de rol van bloedfabriek op zich neemt en deelneemt

Natuurlijk genezen

Een goede vitamine D-status kan beschermen tegen kanker

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een goede vitamine D-status is gunstig, zowel bij de preventie van kanker als bij de prognose van verschillende

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply