*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Masseer dit punt op je lichaam en ervaar het wonder!
november 7, 2016 11983 Views

Masseer dit punt op je lichaam en ervaar het wonder!

Er is een Japanse legende die zegt dat er lang geleden een man was, die zeer waardevolle kennis van zijn vader hed geërfd over Zu San Li, “het punt van duurzaamheid” of “het punt van de honderd ziekten”.

Op advies van zijn vader, masseerde deze man dit puntt dagelijks en leefde lang genoeg om de geboorte en dood van verscheidene keizers mee te maken. Het masseren van dit punt is een van de oudste methoden van behandelingen in het Oosten, die wordt beoefend voor duizenden jaren. Het menselijk lichaam heeft 365 punten en 12 grote meridianen, dit doet denken aan het aantal dagen en maanden in een jaar.

De techniek van deze massage (acupressuur, vingerdruk op bepaalde punten) is gebaseerd op de leer van de meridianen en kanalen die zijn geassocieerd met bepaalde organen. In de Chinese geneeskunde, wordt het lichaam gezien als een energie-systeem, en een massage kan invloed hebben op de energiestroom en de functionele activiteit van de organen.

Door het punt Zu San Li te activeren krijgt u een verjongend en helend effect en zal het vergrijzing voorkomen. In China, wordt dit punt, “een punt van een lang leven” genoemd, en in Japan, “een punt van honderd ziekten”. Op ons lichaam, bevindt Zu San Li zich direct onder de knieschijf.

Om het te vinden, bedek de knie met de palm van dezelfde hand. Het punt is gelegen tussen de nagels van de kleine en ringvinger, in de vorm van een kleine deuk tussen de botten. Als je het niet kunt vinden op deze manier, probeer het dan zittend op de vloer met je voeten stevig ingedrukt op de vloer. Trek ze naar u toe, zonder uw voeten op te tillen van de vloer. U zult een groter gebied onder de knie ontdekken. Zet er uw vinger op en neem een uitgangspositie. Het punt dat u met uw vinger indrukt is Zu San Li.

Waar is dit punt op aangesloten en waarom noemen de Japanners het, “het punt van honderd ziekten”?

Zu San Li stuurt de werkzaamheden van de organen die zich in de onderste helft van het lichaam bevinden aan. Het bestuurt de functies van het ruggenmerg in de delen die verantwoordelijk zijn voor de goede werking van het maagdarmkanaal, spijsverteringskanaal, geslachtsorganen, nieren, en bijnieren. Door het masseren van Zu San Li, zal de activiteit van de bijnieren, die de krachtigste klieren zijn, die fungeren als de belangrijkste beschermers van de menselijke gezondheid verhogen.

Ze scheiden adrenaline, hydrocortison en andere belangrijke hormonen uit in het bloed. Als u het ‘punt van een lang leven “masseert op een dagelijkse basis, normaliseert u de functies van de bijnieren in het lichaam. Deze zijn:

– normalisering van de bloeddruk;
– normalisatie van glucose, insuline;
– onderdrukken van inflammatoire processen in het lichaam;
– regulering van het immuunsysteem.

Andere voordelen van het masseren van Zu San Li zijn:

– betere spijsvertering;
– behandeling van ziekten van het maagdarmkanaal;
– het behandelen van de gevolgen van een beroerte;
– het verkrijgen van vertrouwen;
– het overwinnen van stress en spanning; en innerlijke stabiliteit.

Geoordeeld wordt dat door het masseren van dit punt, een persoon kan genezen van; impotentie, hik, constipatie, gastritis, en urine-incontinentie. Ook wordt aangenomen dat deze massage het immuunsysteem verbeterd, en dat de persoon fit en gezond voor het leven zal worden.

Deze massage wordt het beste als gedaan in de ochtend voor de lunch. Masseer elk been negen keer in een cirkelvormige beweging met de klok mee, gedurende ongeveer 10 minuten. Voordat u begint, maak u comfortabel en ontspannen. Kalmeer uw ademhaling en concentreer u op uw gevoelens. Doe de massage in een zittende positie.

Dompel uzelf onder in een toestand van harmonie en laat uw genezingsproces beginnen. Deze massage heeft een stimulerend effect. U kunt uzelf masseren met uw vingers of met elk type van granen (boekweit, haver, rijst, enz.)

Ze zeggen dat als een persoon de massage in de avond uitvoert, deze 400 – 500 gram per week zal verliezen.

Wees voorzichtig de massage niet uit te voeren vlak voor het naar bed gaan, omdat het slapeloosheid kan veroorzaken.

U kunt de Zu San Li punt massage elke dag uitvoeren, maar het is vooral gunstig als u het masseren doet tijdens de Nieuwe Maan.

– Zorg ervoor dat u dit punt te masseert in de ochtend, acht dagen na het begin van de Nieuwe Maan, zoals hierboven beschreven. Het zal uw immuniteit verbeteren, de functies van de organen verbeeren en het verouderingsproces vertragen.

– Het masseren van het punt voor de lunch zal uw geheugen, het werk van uw cardiovasculaire en het spijsverteringssysteem verbeteren.

– U kunt beide benen masseren na de lunch om stress, nervositeit, prikkelbaarheid, hoofdpijn en slaapstoornissen te verlichten.

– In de avond, masseer uw benen los tegen de klok in. Dit zal uw metabolisme verbeteren en u te helpen bij gewichtsverlies.

Bron

Previous Kurkuma herstelt beschadigde leverweefsels, bevordert de algehele gezondheid van de lever.
Next “Zuivel Is Echt Beangstigend” – De waarheid over melk uitgelegd in 5 Minuten!

You might also like

Natuurlijk genezen

Genezen met geluid: werkt het echt?

Genezing met geluid is gebaseerd op het idee dat puur geluid de lichaamsenergie weer in balans kan brengen. Muziek helpt niet alleen om ons fijn of ontspannen te voelen, maar

Natuurlijk genezen

Last van teruggetrokken tandvlees? Met DIT natuurlijke middel los je dit op!

Teruggetrokken tandvlees kan heel naar zijn en vervelend aanvoelen. Vaak komt het door te hard poetsen of een te harde tandenborstel. De overgang van de kroon naar de wortel ligt

Natuurlijk genezen

Dit is wat er gebeurt als je een ijsblokje aanbrengt op dit punt bij je hoofd…

Dit kan wellicht een beetje gek klinken op het eerste gezicht, maar wacht maar tot je het probeert. Door dit geheim zal je er jonger uitzien en laat je achter,