*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De meest krachtige natuurlijke remedie voor gezwollen benen!
oktober 24, 2016 42739 Views

De meest krachtige natuurlijke remedie voor gezwollen benen!

Er zijn verschillende dingen die de aanwezigheid van gezwollen benen kunnen veroorzaken, zoals: hormonale stoornissen, warmte, nierfalen, hartinsufficiëntie, zwangerschap, problemen met de bloedvaten, etc.

De alternatieve geneeskunde biedt verschillende anti-zwelling middelen en peterselie wordt gezien als de meest efficiënte onder hen. De reden hierachter is dat het de mogelijkheid biedt om overtollig vocht uit het organisme verwijderen.

Natuurlijk diureticum Recept

Voor de bereiding van peterselie thee die u wat verse peterselie nodig. Verwijder de wortel niet, aangezien u de hele plant nodig heeft.

Instructies:

Ten eerste, hak de peterselie goed. Giet vervolgens 500 ml water in een pan en breng het aan de kook. Voeg 5 theelepels van de gehakte peterselie toe aan het kokende water en kook het voor nog eens 5 minuten.

Als het klaar is, haal het van het vuur en laat het afkoelen voor ongeveer 20 minuten.

Tot slot, zeef de thee en drink het drie keer daags op een dagelijkse basis.De problemen met zwelling weg zullen zeer binnenkort verdwijnen.
Zie het voor jezelf, probeer het uit!

Bron: www.homehealthysolutions.com

Previous Geniet van je voeten in Baking Soda in combinatie met Melk – De resultaten zijn Fenomenaal!
Next Hoe u uw pijnlijke gewrichten kunt genezen met citroen schillen: word pijnvrij wakker!

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze drank voorkomt de verspreiding van kanker

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! – ”Wat krijg je als je appel, rode biet, wortel en citroen mengt? “ — “Een magisch drankje.

Natuurlijk genezen

Natuurlijk recept dat het verlangen naar sigaretten wegneemt. Wist ik dit maar eerder!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Roken verhoogt het risico op hart- en vaatziekten en andere aandoeningen. Van alle rokers overlijdt uiteindelijk 1 op

Natuurlijk genezen

9 goede redenen waarom je vaker bier zou moeten drinken. Nummer 4 is erg belangrijk

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We weten allemaal dat bier een alcoholische versnapering is die vaak wordt gedronken in een gezellige sfeer, met