Moeder uitgerust met pacemaker Op 32-jarige leeftijd omdat ze 6 energiedrankjes per dag gebruikte
juni 12, 2019 3435 Views

Moeder uitgerust met pacemaker Op 32-jarige leeftijd omdat ze 6 energiedrankjes per dag gebruikte

Luister naar dit artikel

Ben je vaak moe in de middag? Ja, dit gebeurt meestal na de lunch en sommige mensen gebruiken energiedranken graag om hun energie te verhogen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Kent u het verhaal van Samantha Sharpe? De 32-jarige vrouw uit Leicester, VK, deed haar best om mensen te waarschuwen voor het gevaar dat energiedranken met zich meebrengen. Samantha leeft met een pacemaker, en ze moest het hebben vanwege de gezondheidsproblemen die zij had.
Samantha dronk in 2014 vijf of zes energiedrankjes per dag. Ze liet haar pacemaker in februari 2018 inbrengen. Deze drankjes moesten haar alert houden op het werk. Ze gebruikte het als pleister. Haar hartslag was echter sneller en werd altijd gevolgd door een plotselinge energiecrash. Wat deed ze dan om het op te lossen? Juist, ze dronk nog een energiedrankje.

In plaats van beter te worden, werd haar toestand erger. Ze had vreselijke hoofdpijn en kon niet slapen.

Energiedranken brachten Samantha in een vreselijke toestand. Ze had symptomen die een blokkade in haar hart, nierstenen en pre-diabetes aangaven. Samantha moest een pacemaker hebben.

Het aantal patiënten met problemen veroorzaakt door energiedranken verdubbelde in de periode tussen 2007 en 2011.
Volgens het National Center for Complementary and Integrative Health veroorzaakt overtollige cafeïne ernstige symptomen, waaronder hartritmestoornissen, een verhoogde hartslag en een verhoogde bloeddruk. Energiedranken hebben een schadelijk effect op kinderen en volwassenen. Cafeïne veroorzaakt angst, slaapstoornissen, uitdroging en problemen met de spijsvertering.

Energiedranken bevatten synthetische en natuurlijke cafeïne, kunstmatige zoetstoffen en tonnen toegevoegde suiker.

10 manieren om het energieniveau te natuurlijk verhogen

Het verhaal van Samantha Sharpe zou je een lesje moeten leren. Er zijn zoveel manieren om je energie te verhogen, en geen van hen bevat energiedrankjes.

1. Dring slaaptekort terug

Verbeter de kwaliteit van je slaap. Er zijn zoveel manieren om dat te doen.

2. Verplaatsen

Breng je dag niet door op 1 plek. Maak een wandeling en doe wat oefeningen.

3. Vermijd alcohol

Alcohol werkt als een depressivum en doodt je energie.

4. Vermijd toegevoegde suiker

Verwerkt en suikervoedsel zijn veel voorkomende oorzaken van vermoeidheid. Lege calorieën duwen je lichaam door een energie achtbaan. Vermijd suiker voor een paar weken, en merk de veranderingen op.

5. Gezonde relaties zijn belangrijk

Eenzaamheid is een emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek probleem. Er is een sterk verband tussen sociaal isolement en lage energie.

6. Bruine rijst

Eet bruine rijst in plaats van witte koolhydraten. Het bevat veel mangaan en vezels.

7. Drink Yerba mate thee

Het heeft een natuurlijk cafeïnegehalte, maar heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel en hartslag.

8. Goji-bessen

Goji-bessensap biedt antioxidanten en verbetert de mentale prestaties en alertheid.

9. Doe stress-busting activiteiten

Chronische stress heeft een verschrikkelijk effect op je lichaam. Verander je levensstijl en houd meer rekening met jezelf.

10. Raadpleeg uw arts

Bepaal het onderliggende probleem voor uw gebrek aan energie. Het kan een hormonale onbalans of chronisch vermoeidheidssyndroom zijn. Misschien een gebrek aan essentiële voedingsstoffen of geestelijke ziektes?

Bronnen:

theheartysoul.com
www.foxnews.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Darmgenezende knoflook Asperges Broccoli Soep - Recept
Next Het gebruik van baking soda kan uw gezondheid en uw uiterlijk verbeteren. Hier is hoe dat te doen

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van diarree? Neem dan DIT om er zo snel mogelijk er van af te komen!

Luister naar dit artikel Diarree is een vervelende verstoring van het normale ontlastingspatroon en tast de functie van de maag aan. Je kan bijvoorbeeld een acute diarree of chronische diarree

Natuurlijk genezen

Een stof die veel voorkomt in menselijke voeding en die nieuwe anti-kankereffecten heeft

Luister naar dit artikel Het voedsel dat u eet, beschermt u mogelijk tegen kanker. Een studie gepubliceerd in The American Journal of Chinese Medicine onthulde dat allyl-isothiocyanaat (AITC), een stof

Natuurlijk genezen

Ze smeerde wat appelazijn op haar huid, en het resultaat had ze zelf nooit zien aankomen!

Luister naar dit artikel Vele van ons weten dat appelcider azijn handig kan zijn voor allerlei verschillende doeleinden. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook wonderen kan