*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Met dit natuurlijke middeltje zal je voorhoofdholte ontsteking heel snel verdwijnen!
mei 2, 2017 6381 Views

Met dit natuurlijke middeltje zal je voorhoofdholte ontsteking heel snel verdwijnen!

Een voorhoofdholte ontsteking is geen pretje! Dit virus veroorzaakt vaak hoofdpijn en koorts. Gelukkig hebben wij van Naturotheek een oud recept met appelcider azijn voor jou.

Gebruik jij al appelcider azijn? Dit product heeft ontzettend veel toepassingen voor zowel binnen als buiten de keuken. Het heeft dus ook ontzettend veel voordelen voor de gezondheid.

Wij zullen natuurlijk altijd aanraden om een bezoekje aan de dokter te brengen, maar je kan dit middeltje altijd proberen!
De pijn in je hoofd zal worden verlicht op een veilige, maar voor natuurlijke manier. De appelcider azijn bevat o.a. veel mineralen, vitaminen en anti-oxidanten.

Wat heb je nodig?
– Sap van 1 citroen
– Half kopje kraanwater
– Eetlepel biologische honing
– Theelepel cayennepeper
– Kwart kopje appel cider azijn

Hoe ga je te werk?
Doe de appelcider azijn en het water in een grote beker en giet de honing en cayennepeper erbij. Roer dit vervolgens goed en voeg de citroensap bij dit mengsel. Dit drankje kan je drinken tot de infectie over is!

Previous Val jij moeilijk in slaap? Deze 5 etenswaren werken beter dan slaappillen!
Next Reken voorgoed af met die vervelende muggen! Geen muggen deze zomer voor jou!

You might also like

Natuurlijk genezen

Bevroren Citroen is Krachtiger dan chemotherapie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We consumeren citroenen bijna dagelijks, maar volgens veel experts is de manier waarop we het doen verkeerd. Blijkbaar

Natuurlijk genezen

Met deze wortelsiroop verwijdert overtollig slijm en zijn vervelende hoestbuien binnen no-time verdwenen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je vaak last van overtollig slijm en hoestbuien? Wees niet getreurd wat deze zelfgemaakte siroop zal niet

Natuurlijk genezen

Waarom een tandarts kokosolie gebruikt om gaatjes te bestrijden en hoe je het thuis kunt doen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Mondgezondheid is belangrijk. Naast de basisbehoefte om slechte adem en vergeelde tanden te voorkomen, is het uitermate belangrijk