*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Natuurlijke zelfgemaakte Magnesium “Chill Pill” Gummies Geweldig voor slapeloosheid, angst en stress
mei 30, 2019 4634 Views

Natuurlijke zelfgemaakte Magnesium “Chill Pill” Gummies Geweldig voor slapeloosheid, angst en stress

Hoe vaak neem je slaappillen of pijnstillers? Gebruik je pillen voor je angst en stress? Stop met het innemen van pillen! We raden ten zeerste aan om een ​​gloednieuw alternatief te proberen dat geen bijwerkingen veroorzaakt. Deze remedie is supergezond en smakelijk, en je zult nooit meer met slapeloosheid, stress en angst hoeven omgaan.

Zelfgemaakte magnesiumgummies

Magnesium ontspant je spieren en bestrijdt stress. Mensen die te maken hebben met angst gebruiken het als een supplement. Dit mineraal geeft je ook de perfecte nachtrust.

Dit recept maakt ook gebruik van gelatine. Gelatine vermindert ontstekingen en zorgt voor een rustgevend effect.

Onze gummies zijn volledig natuurlijk, veilig en een veel beter alternatief dan je slaappillen.

De volgende ingrediënten geven je ongeveer 35 gummies.

ingrediënten:

250 ml citroensap (zonder toegevoegde suikers)
5 eetlepels magnesiumcitraat (een poeder dat als supplement in de apotheek wordt verkocht; het heeft een aangename citrussmaak)
3 el biologisch gelatine poeder
1 el biologische zoetstof (ahornsiroop, honing, stevia)
Een snufje zee- of Himalayazout

bereiding:

Roer het magnesiumpoeder door je citroensap en het moet gaan schuimen. Voeg een eetlepel per keer toe, wacht tot de bubbels zijn opgelost en voeg de rest van het poeder toe.

Giet de vloeistof in een pan en voeg de gelatine toe. Roer goed en zet het vuur laag of medium zodra de gelatine volledig is opgelost. Warm de vloeistof op en voeg je honing en zout toe. Niet te hard kloppen/roeren met je garde, want hij zal weer gaan schuimen.

Je zou ongeveer ¾ kopjes vloeistof moeten krijgen. Als u meer vloeistof nodig heeft, kunt u meer sap toevoegen.

Giet de vloeistof in een vorm en zet hem een ​​half uur in de koelkast. U kunt het ook op een bakplaat gieten en op de gewenste manier snijden.

Eet tot 5 gummies per dag. Als u nog nooit magnesiumsupplementen hebt gebruikt, begin dan met een kleine dosis (1-2 gummies), omdat dit mineraal een laxerend effect heeft. Bewaar de gummies in een luchtdichte container en bewaar deze in uw koelkast. De gummies zullen nog geruime tijd goed blijven, maar je kunt ze regelmatig gebruiken.

Bronnen:

Smart Living Environment

Previous Wikkel je been met kool gedurende 1 uur en dit zal gebeuren met je gewrichtspijn
Next Hoe maak je een Miracle Smoothie om kniepijn te verminderen en kracht te herstellen

You might also like

Gezonde Recepten

Deze Tabbouleh-salade is perfect voor hete zomernachten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het gebruik van couscous in plaats van bulgur voor tabouleh versnelt het proces van het maken van deze

Gezonde Recepten

Hoezo afval? Deze etensresten kun je perfect recyclen voor nieuwe gerechten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wist je dat er veel te veel etensresten jaarlijks worden weggegooid. Etensresten waarmee je nog heel erg veel

Bijgerechten

Sinaasappelsalade met olijven en peterselie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Sinaasappels zijn het hoogtepunt van deze uiterst gemakkelijke salade, en voorzien je van een hoop vitamine C en